Haberler

Tff 2. Lig

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücade eden Turgutluspor, Pazar günü kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Turgutluspor'da kaptan Fikret'in idman sırasında sakatlığının nüksetmesi, Sadullah'ın da sakatlanması teknik heyeti zor durumda bıraktı. Kaptan Fikret'in Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyeceği, Sadullah'ın durumunun ise maç günü belli olacağı belirtildi. Teknik Direktör Burhanettin Basatemur, Mersin İdmanyurdu maçının kendileri için hayati önem taşıdığını belirterek, "Kaptan Fikret'in sakatlanması morallerimizi bozdu. Bu oyuncumuzun yerine görev vereceğim oyuncunun da sahada üzerine düşeni

yapacağımdan şüphem yok. Mersin İdmanyurdu maçı bizim için hayati önem taşıyor. Mutlak galip gelmeliyiz. Taraftarımızın desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı yönetim ise ara transfer döneminde en az iki oyuncuyu renklerine bağlamayı hedefliyor. Genel Kaptan Salih Kotan, "Transfer çalışmalarımız sürüyor, şu an 4 oyuncu ile temas halindeyiz. Ancak ismini açıkladığımız oyuncunun piyasadaki değeri çok artıyor. Bu nedenle henüz isim açıklamak istemiyoruz. Transfer çalışmalarına Mersin İdmanyurdu maçı sonrası hız vereceğiz. Tek hedefimiz Mersin İdmanyurdu maçından 3 puanla ayrılmak. Taraftarımızdan bu maçta destek bekliyoruz" dedi.

(İU-ÖA-YK-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title