Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Play-off'a Çıkmayı Başaran Adanaspor'da Teknik Direktör Kemal Kılıç, Zoru Başardıklarını Belirterek, Klasman Maçlarında Oyuncularının Gösterdiği Mücadeleden Memnun Olduğunu Söyledi.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta play-off'a çıkmayı başaran Adanaspor''da teknik direktör Kemal Kılıç, zoru başardıklarını belirterek, klasman maçlarında oyuncularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, lig boyunca sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle ideal kadro kurmakta zorlandıklarını hatırlatarak, "Birçok maça 16 kişi gittik. Lig boyuncu sıralamada bu takım hiç 3. sıraya düşmedi. Kötü oynadığımız maçlar da oldu. Bizi play-off'a taşıyan oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi hedefimiz play-off'da başarılı maçlar oynayarak 1. Lig'e çıkmaktır" dedi

Bu arada, "Ihlamurlar Altında" dizisi ile şöhreti yakalayan ve Adanaspor Yardımcı Antrenörü Ümit İnal'ın kardeşi olan sinema sanatçısı Bülent İnal, Adanaspor kampını ziyaret etti. Gaziantep'te "Kara Yılan" dizisindeki çekimlerden fırsat bularak kampı ziyaret eden İnal, hem kardeşi ile hasret giderdi hem de Adanasporlu yöneticilerle sohbet etti.

Öte yandan, geçen hafta deplasmanda GASKİspor'u yenerek play-off'a çıkan Adanaspor, grubun son maçında karşılaşacağı Kahramanmaraşspor'u yenerek taraftarına bayram hediyesi vermeye hazırlanıyor. Teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Kahramanmaraşspor maçında cezalı İlker dışında sakatlıkları devam eden Habip, Hakan ve Onur'un forma giyemeyecekleri bildirildi.

(AB-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title