Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Adana Demirspor, Yarın Deplasmanda Karşılaşacağı Fethiyespor'u Yenerek Play-off'u Garantilemek İstiyor.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor'u yenerek play-off'u garantilemek istiyor.

Mavi-lacivertli ekip, Fethiyespor Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Levent Eriş, Fethiyespor'u yenerek, play-off'u garantilemek istediklerini ifade ederek, "Oyuncularıma güveniyorum. Şampiyonluk yolunda terlerini son damlasına kadar akıtacak bir ekipten oluşuyoruz. Sinir harbine dayalı olacak bu karşılaşmada stratejik oynayıp, sakin olacağız. 90 dakika sonunda istediğimizi alıp, Adana halkına mutluluklar yaşatacağız" dedi.

Teknik Direktör Levent Eriş, takımda sakat futbolcuların bulunduğunu belirterek, "Görev verdiğimiz tüm oyuncularımız şimdiye kadar işlerini yaptılar. Yarın da yapacaklar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Mavi-lacivertli futbolcu Yiğit İncedemir ise, gruplarında en iyi mücadele eden ve en iyi top oynayan takım olduklarını söyledi. Uyum sorununu çok kısa sürede atlattıklarını söyleyen İncedemir, "Sezon başında yeni bir takımdık. Birlik ve beraberliğimizi her geçen gün daha da artırarak bu başarıyı yakaladık ve lider olduk. Hepimiz saha içerisinde kimin ne yapacağını çok iyi biliyoruz. Fethiyespor'u kendi sahalarında mağlup edip, taraftarımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.

(MT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title