Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Mücadele Eden Adanaspor, Yarın Kendi Sahasında Oynayacağı İskenderun Demirçelikspor Maçında Mutlak Galibiyet Hedefliyor.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Adanaspor, yarın kendi sahasında oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül, karşılaşma öncesi teknik heyet ve futbolculara bir moral yemeği verdi. Yemeğe tüm futbolcular ve yöneticiler katılırken, morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Akgül, "Ligin en önemli maçına çıkıyorsunuz. Kazandığınız takdirde play-off'a gideceksiniz. Taraftarımızın da tribünleri dolduracağını düşünüyorum. Sahada terinizin son damlasına kadar mücadele edeceğinize eminim. Tek düşünceniz 3 puan olsun" dedi.

Turuncu-beyazlı takımda sakatlıkları süren Hakan ve Onur ile sarı kart cezalısı Oğuzhan, yarınki maçta forma giyemeyecek. Kaleciler Tolgahan ve Bekir, İskenderun Demirçelikspor maçında kimin forma giyeceğinin önemli olmadığını, önemli olanın Adanaspor'un galip gelmesi olduğunu belirttiler.

Adanaspor-İskenderun Demirçelikspor maçı, saat 13.30'de başlayacak.

(MT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title