Haberler

Tff 2. Lig

TFF 2. Lig 2. Grup'ta yarın deplasmanda oynayacağı Yeni Turgutluspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor, antrenman sahasında kurban kesip, dua etti.

Salı gününden itibaren İzmir'de çalışmalarını sürdüren Mavi-lacivertli ekip, son çalışmasını İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sahalarda yaptı. Antrenman sonrası Adana Demirsporlu teknik heyet ve futbolcular, kurban kesip, dua etti. Teknik Direktör Eriş ve futbolcular, yeni sezonda birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.

Sezonun ilk haftasında Yeni Turgutluspor ile oynayacakları maçtan alacakları 3 puanla lige çok iyi bir başlangıç yapmayı istediklerini dile getiren Teknik Direktör Levent Eriş, "Deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan bizim için çok önemli olacak. Önümüzdeki hafta kendi evimizde oynayacağımız İzmirspor'u da yenip taraftarımızı sevindireceğiz" dedi.

Gruptaki tüm takımların güçlü olduğuna dikkat çeken Mavi-lacivertli futbolcular ise, yeni sezonda tüm maçlarına büyük bir ciddiyetle çıkıp, kazanmak için mücadele edeceklerini söylediler.

(MT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title