Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 4. Grup'ta Mücadele Eden Kardemir Karabükspor, Pazar Günü Deplasmanda Oynayacağı Çankırı Belediyespor Maçında 3 Puan Hedefliyor.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kardemir Karabükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çankırı Belediyespor maçında 3 puan hedefliyor.

Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, grupta en yakın takipçileri olan Çankırı Belediyespor'u yenerek, aralarındaki puan farkını açmak istediklerini kaydetti. Çankırı Belediyespor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen Çapanoğlu, "Rakibimiz, grupta ikinci sırada yer alıyor. Oyuncularımın geçen hafta olduğu gibi bu hafta da galibiyet elde edeceklerine inanıyorum. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Çankırı Belediyespor maçında sergileyeceğimiz futbolla göz doldurmak istiyoruz. Çankırı

Belediyespor maçında sahadan galibiyetle ayrılarak rakibimizle aramızdaki puan farkını açacağız. Cezalı Taner ile sakatlıkları bulunan Taylan ve Kasım takımda yer alamayacak. Ancak diğer futbolcuların arkadaşlarının yokluğunu hissettirmeyeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

(YE-AK-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title