Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Futbol Ligi 5. Grup'ta Mücadele Eden Adıyamanspor, Dün Yapılan İstifaların Ardından Bugün Yeni Genel Kaptan ile Anlaştı.

TFF 2. Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, dün yapılan istifaların ardından bugün yeni genel kaptan ile anlaştı.

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Özcan Bozdoğan'ın ardından yeni genel kaptan arayışlarına başlayan Adıyamanspor, bugün Yaşar Harmanda ile anlaştı. 1996-2005 sezonları arasında Adıyamanspor'da genel kaptanlık görevini yapan Yaşar Harmanda, Özcan Bozdoğan'ın istifası ile boşalan göreve getirildi.

Yaşar Harmanda, tekrar görev getirildiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "5 yıldır görevi bırakmıştım, fakat benim gönlüm her zaman Adıyamanspor'un yanındaydı. Her maçında mutlaka manevi olarak destekliyordum. Bundan sonra da hep takımımın başında olacağım. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Altan Çetindağ'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Aslan'ın yarın oynanacak Hatayspor maçında takımın başında olacağı öğrenildi.

(MY-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title