Haberler

Tff 2. Lig

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Levent Eriş, deplasmanda Uşakspor'a 2-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Uşakspor karşılaşması bizim için erken uyarı anlamında önemli bir karşılaşma oldu" dedi.

Evlerinde Fethiyespor ile 2-2 berabere kalıp, deplasmanda ise Uşakspor'a mağlup olarak taraftarlarını üzdüklerinin farkında olduklarını ifade eden Eriş, "Bu yaşananları istemezdik. Uşakspor maçı bizim için erken uyarı oldu. Futbolda maalesef her şey var. Yine kendi evimizde konuk edeceğimiz Alanyaspor'u yenerek taraftarımızı sevindireceğiz" diye konuştu.

Cumartesi gününe kadar izinli olan mavi-lacivertliler, aynı gün öğlen saatlerinde Aytaç Durak Tesisleri'nde toplanıp, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Hafif sakatlığı bulunan Burak ve Kenan'ın önümüzdeki hafta içerisine kadar tedavilerinin tamamlanacağı belirtildi. Adana Demirspor'da Murat Salar ise kırmızı kart cezalısı.

(MT-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title