Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 3. Grup'un Şampiyonluk Adaylarından Etimesgut Şekerspor, Takipçisi Kırşehirspor ile Yapacağı Maçtan Galibiyetle Ayrılmak İstiyor.

TFF 2. Lig 3. Grup'un şampiyonluk adaylarından Etimesgut Şekerspor, takipçisi Kırşehirspor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Pendikspor'un ardından grupta 2. sırada bulunan ve hafta sonunda 3. sıradaki Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Etimesgut Şekerspor'da tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı. Etimesgut Şekerspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, en yakın takipçileri Kırşehirspor ile hafta sonu oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak sıralamadaki yerlerini güçlendirmek istediklerini söyledi. Kırşehirspor'un da zirveden kopmamak için bu maça asılacağını ifade eden Özköylü, "Kırşehirspor'un bu maça özel bir anlam

yüklediğinin farkındayız. Ancak Etimegut Şekerspor olarak kendi istediğimizi sahadaki mücadeleden çıkarabilmek için her şeyimizi ortaya koyacağız. Rakibimize büyük saygımız var. Futbolseverlere keyifli bir maç izlettirmek istiyoruz. Maç günü Kırşehir halkına iyi bir Etimesgut Şekerspor izlettirip, alacağımız iyi bir sonuçla, onlarında alkış ve takdirini kazanarak sahadan ayrılmak istiyoruz" dedi.

(EKO-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title