Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Yer Alan Adana Demirspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Karşılaşacağı Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Bugün Çift İdmanla Sürdürdü.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta yer alan Adana Demirspor, Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün çift idmanla sürdürdü.

Pazar günü Aytaç Durak Tesisleri'nde toplanan Adana Demirspor, Çarşamba günü saat 19.00'da 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Fortis Türkiye Kupası 1. Kademe maçı hazırlıklarına başladı. Bugün çift idman yapan Adana Demirspor'da teknik direktör Levent Eriş, futbolcularla tek tek ilgilendi. Futbolcular idman sonrası tesislerdeki havuza girerek serinlediler.

Fortis Türkiye Kupası maçını çok fazla önemsediklerini söyleyen teknik direktör Levent Eriş, "Fortis Türkiye Kupası maçında iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Biz kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Daha sonra da Mersin İdmanyurdu ile çok önemli bir lig maçı oynayacağız. Her iki maça da çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

(AB-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title