Haberler

Tff 1. Lig

Diyarbakırspor, Cumartesi Günü Deplasmanda Oynayacağı Kocaelispor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı. Yeşil-kırmızılı Takım, Bugün Uçakla İstanbul'a Oradan da Karayoluya İzmit'e Geçecek.

Diyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-kırmızılı takım, bugün uçakla İstanbul'a oradan da karayoluya İzmit'e geçecek.

Teknik Direktör Murat Yiğiter, İzmit'e galibiyet için gideceklerini belirterek, "Kocaelispor maçında galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Abdullah Çetin, moral ve motivasyon yönünden en üst seviyede olduklarını belirterek, "Kocaelispor maçına konsantre olduk, sadece bu maçı düşünüyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Kocaelispor maçından galibiyetle dönmek istiyoruz. Takımdaki tüm futbolcular birlik ve beraberlik içerisinde takımın başarısı için mücadele ediyor. Kocaelispor karşısında alacağımız galibiyetin camiamıza ve takımımıza çok şeyler kazandıracağına inanıyorum" diye konuştu.

Bu arada Diyarbakırspor teknik heyetinin büyük bir uyum içerisinde çalışması camiayı memnun ediyor. Teknik Direktör Murat Yiğiter, takımı başarıya taşımak için çaba gösterdiklerini belirterek, "Çok zor bir görev aldığımızın bilincindeyiz. Benimle birlikte çalışan arkadaşlarım Mehmet Budakın, Mehmet Ali Çetiner, Yılmaz Aslan, Remzi Özdoğru ve Aydın Çetin ile çok iyi anlaşıp çalışıyoruz. Hepimizin görevi ve sorumluluğu ayrıdır. Bu nedenle olumlu şeyler ortaya çıkıyor. Diyarbakırlı olduğumuzu için

taraftarlarımızın ne istediğini en iyi bilen bizleriz. Bu nedenle de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Hepimiz kader birliği yaptık" şeklinde konuştu.

(MG-FA-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title