Haberler

Tff 1. Lig

Antalyaspor'da Teknik Heyet ve Oyuncular, Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun Sevilen Oyunu "Düğün Evi, Oyun Evi" Adlı Tiyatroyu İzledi. Kültür Merkezi'nde Dün Akşam Oynanan Oyunu İzlemek İçin Tiyatronun Yolunu Tutan Futbolcular, Teknik Heyet, Yöneticiler ve Kulüp Personeli Oldukça Eğlenceli Anlar Yaşadı.

Antalyaspor'da teknik heyet ve oyuncular, Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun sevilen oyunu "Düğün evi, oyun evi" adlı tiyatroyu izledi. Kültür Merkezi'nde dün akşam oynanan oyunu izlemek için tiyatronun yolunu tutan futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve kulüp personeli oldukça eğlenceli anlar yaşadı.

Antalyalı tiyatro severlerle yan yana oturarak kimi zaman sohbet eden futbolcular müzikal komediyi oldukça beğendiklerini söyledi.

Tiyatroya Antalyaspor'un Polonyalı futbolcuları Dziewicki ve Bieniuk da katılırken ikili, konuşmaları anlamamalarına rağmen tiyatro izlemenin kendilerine büyük keyif verdiğini belirtti. Futbolcular 2 perdeden oluşan oyunun kendilerine Mardinspor maçı öncesi moral kazandırdığını, kültürel bir etkinliğe katılarak Antalyalılarla birlikte olmanın da mutluluk verici olduğunu söylediler. Kafile, oyun sonrası dinlenmek için tesislere gitmek üzere tiyatrodan ayrıldı.

(AT-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title