Haberler

Tff 1. Lig

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, İkinci Yarıda Yükselişlerini Sürdürmek İçin Malatyaspor Maçından Mutlak 3 Puan Almaları Gerektiğini Söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, ikinci yarıda yükselişlerini sürdürmek için Malatyaspor maçından mutlak 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Antalya'daki 15 günlük kampı tamamlayan TFF 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Gaskispor tesislerinde sürdürüyor. Bu hafta sonu Malatyaspor'u kendi evinde konuk edecek olan Mavi-beyazlı ekipte morallerin en üst seviyede olduğu gözlendi.

Teknik direktör Suat Kaya, ikinci yarı için çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Antalya'da yapılan kampın çok faydalı geçtiğine inanıyorum. Takıma katılan 4 yeni transferimiz de uyum sürecini burada tamamlamaya çalıştı. Gelen futbolcu arkadaşlarımız bu kulübün ciddiyetini ve ağırlığını bilmektedir. Transfer ettiğimiz futbolcularımız takıma büyük katkı sağlayacaktır. Türkiye'nin neredeyse futbolculara borcu bulunmayan tek kulüp durumundadır" dedi.

Kaya, Malatyaspor maçı için hazırlıkların sürdüğünü ifade ederek, "İkinci yarının son 4 haftasında yaptığımız çıkışı sürdürebilmek için ikinci yarının ilk maçında mutlak galibiyetle ayrılarak, 3 puanı almamız gerekiyor. Antrenmanlarda neşeli ve hırslı olan futbolcularımız, bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak. Şu anda sakat ve cezalı oyuncularımız da bulunuyor. Sakat olan futbolcularımızın durumu maç saatine kadar takip edilecek. Oynayabilen futbolcu arkadaşlarımız formasını giyerek mücadele

edecek. Ancak bu bir bayrak yarışıdır. Sakat ve cezalı oyuncularımızın yerine girecek arkadaşların formanın hakkını vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

(HD-OÇ-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title