Haberler

Tff 1. Lig

Diyarbakırspor'un Genç Futbolcusu Murat Kayalı'nın 19 Yaş Altı Mili Takımı'nın Mısır ile Oynadığı İki Özel Maçta da Forma Giymesi ve Bu Maçlarda Sergilediği Başarılı Performans Yeşil-kırmızı Camiayı Sevince Boğdu.

Diyarbakırspor'un genç futbolcusu Murat Kayalı'nın 19 Yaş Altı Mili Takımı'nın Mısır ile oynadığı iki özel maçta da forma giymesi ve bu maçlarda sergilediği başarılı performans Yeşil-kırmızı camiayı sevince boğdu.

19 Yaş Altı Milli Takımı kampının ardından Diyarbakırspor'un Antalya kampına katılan genç futbolcu Murat Kayalı, takımla birlikte idmanlara başladı. Genç milli futbolcu Murat Kayalı, "Bana milli görev verenlere karşı mahcup olmadığıma sevindim. Çok mutluyum. İnşallah Diyarbakırspor'un forması altında da böyle başarılı olurum. Hem milli forma hem de Diyarbakırspor forması altında başarılı olmak istiyorum. Daha genç bir oyuncuyum, çok daha iyi olacağıma inanıyorum" dedi.

(MG-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title