Haberler

Tff 1. Lig

Diyarbakırspor, Yarın Kendi Sahasında Oynayacağı Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Tamamlayarak Kampa Girdi.

Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Vali Yardımıcısı ve Diyarbakırspor Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, grup lideri Antalyaspor ile oynayacakları maçın kendileri için önem taşıdığını ifade ederek, "Antalyaspor grupta şu anda lider. Biz de ona göre hazırlandık. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp rakibimizi yenmek istiyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Bütün rakiplerimize aynı değeri veriyoruz, hiçbir rakibimizden çekinmiyoruz. Antalyaspor maçında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bu maçta

taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Ligde ilk yarının bitmesine 3 maç kaldı. 2 maçımızı sahamızda, 1 maçımızı deplasmanda oynayacağız. Avantajlı bir durumdayız. Tüm Diyarbakırspor camiasını yarın Atatürk Stadı'na davet ediyorum" dedi.

Takım kaptanı Atilla Koca ise Diyarbakırspor'un dönüşü olmayan bir yola girdiğini belirterek, "Sahamızda oynayacağımız maçı kazanmalıyız. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte yeminimiz var. Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Seyircimizin de desteğiyle Antalyaspor'u yenerek rahat bir nefes almayı ve hedefimize doğru koşar adımla gitmeyi istiyoruz. Yeter ki geçen haftaki futbolumuzu tekrarlayalım. Sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Mustafa Kayhan ise Sakaryaspor maçının primlerini Antalyaspor maçı öncesi futbolculara ödeyeceklerini ifade ederek, "Takımımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Takımımız, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Gürol ve Onur'un iyileşmesi bizleri sevindirdi, Selçuk'un tedavisi ise sürüyor. İkişer bin YTL olan Sakaryaspor maçının primlerini bugün futbolcularımıza ödeyeceğiz. Yarın tek hedefimiz Antalyaspor'u yenerek bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maçı

kazandığımız takdirde takım olarak iyi bir hava yakalamış oluruz" dedi.

(MG-SK-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title