Haberler

Tff 1. Lig

Malatyaspor'da Kendi Sahasında Orduspor Karşısında Aldığı Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor.

Malatyaspor'da kendi sahasında Orduspor karşısında aldığı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Malatyaspor Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Orduspor maçında sahadan 3 puanla ayrıldıkları için büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Malatyaspor'un uzun süre sıkıntılar yaşadığını, ardından göreve gelen yeni yönetim ve teknik heyetin takımı kısa sürede toparlamak için çaba harcadığını belirten Günaydın, "Orduspor maçı bizim açımızdan çok önemliydi. Mutlaka galip gelerek moralimizi düzeltmek ve çıkışa geçmek istiyorduk. Sezon başından beri büyük fedakarlık gösteren

futbolcularımız bu maçta iyi bir mücadele sergiledi. Her 2 yarıda sergilediğimiz başarılı futbolun semeresini 2 golle aldık. Bu galibiyetin bizim için güzel günlerin müjdecisi olmasını diliyoruz. Karşılaşmada Malatyaspor'u yalnız bırakmayan, 90 dakika boyunca ellerinde bayraklarla takımlarına destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maça gelmeyen taraftarlarımızı da önümüzdeki maçlara bekliyoruz. Bizler ne kadar çaba harcarsak harcayalım, futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyetimiz ne kadar uğraş

verirse versin, taraftarımız Malatya İnönü Stadı'nı doldurmadığı sürece bir anlam teşkil etmeyecektir. Malatyaspor, ligde şu an hak etmediği bir konumda bulunuyor, taraftarlarının desteğiyle daha üst sıralara çıkacaktır" dedi. Günaydın, Vali Halil İbrahim Daşöz ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ın da karşılaşmaya gelmesinin kendilerine büyük destek olduğunu kaydetti.

Hafta sonunda deplasmanda Karşıyaka ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Günaydın, İzmir ile çevre il ve ilçelerde oturan Malatyalıları maça davet ederek Karşıyaka maçından en iyi sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu arada Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan idmanda Orduspor maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon idmanı yaptıktan sonra tesislere giderken, diğer futbolcular ise topla çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

(NA-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title