Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig Takımlarından Elazığspor'da 17 Ekim'de Yapılan Olağanüstü Genel Kurulun Ardından Oluşan Yönetim Boşluğu Nedeniyle Yönetime Atanan Kayyum Heyeti Kongre Kararı Aldı.

TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor'da 17 Ekim'de yapılan olağanüstü genel kurulun ardından oluşan yönetim boşluğu nedeniyle yönetime atanan kayyum heyeti kongre kararı aldı.

Kayyum heyeti basın sözcüsü Galip Belhan, yönetim kurulunun son yaptığı toplantıda kongre kararı aldığını belirterek şunları söyledi:

"Bilindiği gibi kayyum heyeti olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Elazığspor'un sıkıntılarını aşması için gerekli çalışmaları yaptık. Biz bu göreve gelirken belli bir süre içinde kulübün olağan genel kurulunu yapmamız gerektiğini biliyorduk. Zaten yasalar da bunu böyle istiyor. Yönetim olarak kulübümüzün genel kurulunun yapılması kararı alındı. Bu tarih 8 Aralık 2007 olarak belirlendi. 8 Aralık'ta saat 11.00'de Öğretmenevi'nde yapılacak genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul 15

Aralık Cumartesi günü aynı ve saatte yapılacak. Genel kurul öncesi yönetime talipli adaylar varsa bunlar adaylıklarını açıklamalıdır."

(EK-AYŞ-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title