Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig Mücadelesinde Kayseri Erciyesspor ile Eskişehirspor Yenişemedi.

TFF 1. lig mücadelesinde Kayseri Erciyesspor ile Eskişehirspor yenişemedi.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut,

maçta çok iyi mücadele ettiklerini ve kaybettikleri iki puana üzüldüklerini söyledi. Bulut, "Gerçekten bugün çok iyi mücadele ettik. 90 dakika boyunca oyunun kontrolü bizdeydi. Rakibin maç boyunca tek pozisyonu var, onun dışında pozisyonu yoktu. Futbolcu kardeşlerim kazanma coşkusuyla doluydu ve hırslıydılar. Ellerinden gelen bütün gayret ve çabayı sarf ettiler. Biz bundan sonra böyle oynadığımız takdirde kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Tabi ki buradan üç puanla ayrılmış olsak çok büyük avantaj elde

edecektik. Eskişehirspor'la aramızdaki puan farkı dört'e inmiş olacaktı. Oyuncularım futbolun gerektirdiği çabayı göstererek, gereken mücadeleyi verdiler. Hepsini kutluyorum. Ama kaybedilen iki puan bizi üzdü" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, futbol kalitesi olarak düşük, mücadele kalitesi olarak yüksek bir maç oynadıklarını söyledi. Diyadin, "İki takımda mücadele etti. Uzun ve yüksek toplarla etkili olmaya çalıştı. İki takımında fazla pozisyonunun olmadığı, mücadelenin ön plana çıktığı bir maç oldu. Eksiklerimiz vardı, galip gelmek için sahaya çıktık ama sonuç beraberlik oldu. Hedeflerimize ve yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

(SE-ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title