Haberler

Tff 1. Lig

Malatyaspor, Pazartesi Günü Kendi Sahasında Oynayacağı Kayseri Erciyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Malatyaspor, Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Sinan Alkış, kendi sahalarında oynayacakları maçta Kayseri Erciyesspor'u yenerek, Samsunspor karşısında aldıkları mağlubiyeti telafi edeceklerini söyleyerek, "Futbolcu arkadaşların ödemesi yapılırsa kafaları daha rahat olarak maça çıkacaklar. Pazar günü yapılacak kongrede yönetimin işbaşına gelerek, takımın sahibinin olmasını bekliyoruz" dedi. Antrenör Alkış, Serdar Samatyalı'nın kart cezalısı nedeniyle Kayseri Erciyespor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Bu arada Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı'nın, Futbol Federasyonu'na lisans bedelleri karşılığında yatırılması gereken 540 bin YTL'yi temin için girişimlerini sürdürdüğü, geçen pazar günü Malatyaspor'a destek gecesinde toplanan 500 bin YTL'nin ise futbolculara alacaklarına karşılık verileceği öğrenildi.

Öte yandan kongrede başkanlığa aday olması beklenen Mustafa Kemal Zengin'in Malatya'ya gelerek, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın ve Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı ile görüşme yapacağı belirtildi.

(NA-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title