Haberler

Tff 1. Lig

Malatyaspor'da başkanlığa adaylığını açıklayan Mustafa Kemal Zengin'in, söz vermesine rağmen Sarı-kırmızılı kulübün Futbol Federasyonu'na borcu olan 540 bin YTL'yi yatırmadığı bildirildi.

Malatya Valiliği'nde, Malatyaspor'a yardım kampanyası çerçevesinde Malatyalı işadamı Orhan Kaya'ya ait Dega Limitet Şirketi tarafından 20 bin YTL bağışlanması nedeniyle basın toplantısı düzenlendi. 20 bin YTL'lik banka dekontunu Vali Halil İbrahim Daşöz'e veren Dega Şirketi yetkilisi Mustafa Polat Emre, "Malatyalı olan hemşehrimiz Orhan Kaya'nın direktifleriyle Malatyaspor'a kampanyada çorbada tuzumuz olsun misali yardım yaptık. Yardımlarımız sürecek" dedi.

Vali Daşöz ise, kampanya çerçevesinde bankaya yatırılan en büyük miktarı Dega Şirketi'nin verdiğini belirterek, bunun Malatyalı tüm işadamlarına örnek olmasını diledi. 11 Kasım'da yapılacak kongrede başkanlığa adaylığını açıklayan işadamı Mustafa Kemal Zengin'in Malatyaspor'un Futbol Federasyonu'na lisans bedeli borcu olan 540 bin YTL'yi yatırmadığını söyleyen Vali Daşöz, "Mustafa Kemal Zengin ile iki kez telefonla görüştüm. Söz verdiği Futbol Federasyonu'na olan lisans bedellerinin yatırılıp

yatırılmadığını sordum. Sayın Zengin, konuyu hukukçularıyla görüştüğünü ve bu parayı kendilerinin yatırmasının hukuken mümkün olmadığını bize söyledi. Ben de, parayı Malatyaspor için 7 bankada açılan yardım kampanyası hesabına yatırmasını ve valilik olarak o parayı Futbol Federasyonu'na yatırabileceğimizi söyledim. Değerlendireceklerini bana ilettiler. Ancak bugün öğle sonuna kadar paranın yatırıldığına ilişkin bana bilgi gelmedi" diye konuştu.

Vali Daşöz, ayrıca yarın Reyyan Düğün Salonu'nda saat 20.00'de düzenlenecek Malatyaspor gecesine geniş bir katılım beklediğini sözlerine ekledi.

Bu arada Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maça sıkıntılı gitti. Haşim Karadağ yönetiminin, yeni sözleşme yaptığı 14 futbolcunun lisansının çıkarılabilmesi için Futbol Federasyonu'na verdiği 540 bin YTL'lik çekin karşılıksız çıkması ve 7 futbolcunun da alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmelerini feshetmeleri nedeniyle geçen hafta İstanbulspor maçına son anda çıkabilen Malatyaspor, Samsunspor maçı öncesi de aynı sorunu yaşıyor. İstanbulspor maçına 13 kişilik bir kadroyla

çıkan Malatyaspor'un, Atilla Birlik'in kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle daha sıkıntılı olduğu, yedek olarak yalnızca genç takımdan Mustafa Olcaytu ve Aliş'in kadroya alındıkları belirtildi.

(NA-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title