Haberler

Tff 1. Lig

Samsunspor'un Golcü Futbolcusu Kemal Akbaba, Tff 1. Lig'de Hücum Silahları En Kuvvetli Takımın Kendileri Olduğunu Söyledi.

Samsunspor'un golcü futbolcusu Kemal Akbaba, TFF 1. Lig'de hücum silahları en kuvvetli takımın kendileri olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Elazığspor'un maçında bir assist ve bir gol atarak Samsunspor'un kazanmasında büyük pay sahibi olan genç futbolcu Kemal Akbaba, Samsunspor'un bülük hedefleri olan bir takım olduğunu kaydetti. Akbaba, "Bu lige baktığımızda kolay takım olmadığını ve her takımın içeride dışarıda her takımı yenebilecek güçte olduğunu görüyoruz. Ama bizim tek isteğimiz şampiyonluk. Bu hedefimize ulaşmak içinde doğru yolda yürüdüğümüze inanıyorum" dedi.

3 hafta ilk 11'de sahaya çıktığını, ancak uyum sorunu yaşadığı için verimli olamadığını vurgulayan Akbaba, "Samsunspor'a bu sezon başında geldim. Bu nedenle biraz uyum sorunu çektim. Biraz zamana ihtiyacım var. Biraz daha zaman geçtikten sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum. Bu ligde en iyi takımın biz olduğunu söyleyebilirim. Uyum sorunu aştığımız zaman güzel günlerin Samsunspor'u beklediğine inanıyorum" diye konuştu. Akbaba şöyle devam etti:

"Caner Altın ve Serkan Aykut gibi çok değerli iki hücum oyuncusunun yanında şuan teknik direktörümüz Yücel İldiz beni sağ kanatta kullanarak hücumu desteklemek istiyor. Hocamızın kararına da saygı duyuyorum. Ben de oyuna dahil olduğum anlarda Serkan Aykut ve Caner Altın gibi hücumu ateşlemeye çalışıyorum. Şuan bunda başarılı oluyoruz. Zaman zaman gol atamadığımız oluyor. Ama çok gol pozisyonuna giriyoruz. Bu ligde hücum silahları en kuvvetli takım biziz. Bunu da en çok gol atan takım unvanı ile

gösteriyoruz. Uyum sorunu aştığımız zaman daha iyi olacağız."

Öte yandan, Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça neşeli olması teknik heyeti sevindirdi. Düz koşu, kültür-fizik, dar alanda kısa pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı.

(İG-SA-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title