Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig Takımlarından Malatyaspor'da İkinci Etap Kamp Çalışmaları Tamamlanırken, Başkan Vekili Sedat Alpkıray, İkinci Kamp Döneminin de Son Derece Yararlı Geçtiğini ve Takımın Lige Büyük Oranda Hazır Olduğunu Söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da ikinci etap kamp çalışmaları tamamlanırken, başkan vekili Sedat Alpkıray, ikinci kamp döneminin de son derece yararlı geçtiğini ve takımın lige büyük oranda hazır olduğunu söyledi.

Kocaeli'deki birinci etap kampından sonra 24 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir Dedeman Otel'de ikinci etap kampı yapan sarı-kırmızılı takıma, kampın sona ermesinin ardından 3 gün izin verildi. Nevşehir kampını bugün tamamlayan sarı-kırmızılı takım, 12 Ağustos Pazar günü Malatya'da Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanarak çalışmalara teknik direktör Metin Yıldız'ın yönetiminde devam edecek.

19 Ağustos'ta yeni sezonu açacak olan sarı-kırmızılı takım, ligin ilk karşılaşmasını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile geçen yıldan cezası olması sebebiyle kendi sahasında seyircisiz oynayacak.

Bu arada, Malatyaspor Başkan Vekili Sedat Alpkıray, Nevşehir kampının son derece yararlı geçtiğini belirterek, "Burada, 15 gün süreyle futbolcular teknik, taktik ve kondisyon çalışması yaptı. Ayrıca, 7 hazırlık maçı oynadı ve tamamını kazanıp, Kapadokya Cup Turnuvası'nda kupayı aldı" dedi.

Yeni sezonda iddialı olduklarını, başarılı olmaları için beyaz sayfa açarak birlik ve beraberliğin arttırılmasını istediklerini vurgulayan Alpkıray, "İyi bir takım oluşturduk. Takım büyük oranda lige hazır. Taraftar desteğiyle bu takım lig'de çok iş yapar, yeter ki taraftarlarımız sürekli destek versinler" diye konuştu.

(NA-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title