Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig'de Mücadele Eden Mardinspor, Altay Maçından Sonra Sakaryaspor Maçını da Kazanarak Çıkışa Geçmek İstiyor.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Mardinspor, Altay maçından sonra Sakaryaspor maçını da kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Kulüp Başkanı İbrahim İsen, "Futbolcularımıza yönetimden kaynaklanan boşluğu hissettirmek istemiyorsak bile futbolcularımız maddi açıdan ister istemez etkileniyorlar. Ama bu takımı ligde hak ettiği seviyeye getirmek için çalışacağız. Hepimizin gözü önümüzdeki hafta Ankara'da işadamlarımızla yapılacak toplantıya çevrildi. Kendilerinden bu tarihi kentin takımına sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Ekrem Al ise, taraftardan takıma sahip çıkmalarını ve kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Takımın güçlü, dinamik ve en önemlisi de genç bir kadroya sahip olduğunu dikkat çeken Al, bu takımın ligde hak ettiği bir yerde olmadığını ve takımı üst sıralara taşıyacaklarını söyledi.

Takım kaptanı Cevat ise, Altay maçında kendilerine sahip çıkan taraftarlara teşekkür ederek, Sakaryaspor maçını da kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Bu arada Altay maçını tribünde izleyen kulübün eski başkanı Süleyman Bölünmez'in takıma 500 bin YTL maddi yardımda bulunduğu öğrenildi.

(EA-AŞ-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title