Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig Takımlarından Elazığspor, Deplasmanda Oynadığı Sakaryaspor Maçından Sonra Kente Dönmedi. Bütün Çabalara Rağmen Kulüp Yetkilileri Teknik Direktör ve Futbolculardan Haber Alamadı.

TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor, deplasmanda oynadığı Sakaryaspor maçından sonra kente dönmedi. Bütün çabalara rağmen kulüp yetkilileri teknik direktör ve futbolculardan haber alamadı.

Elazığspor Kulübü Başkanı Sözcüsü Selami Ekici, "Teknik direktör Erol Tok ve 18 kişilik futbolcu kafilesi Sakaryaspor maçının ardından kente dönmedi. Tüm aramalarımıza rağmen hiç kimseye ulaşamadık" dedi.

Elazığsporlu teknik adamlar ve futbolcular kayıplara karıştı. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Sakaryaspor maçı sonrası kente dönmeyen futbolcu ve teknik heyete ulaşılamıyor. 18 kişilik futbolcu kafilesi ve teknik heyetin kente dönmediğini ifade eden Basın Sözcüsü Selami Ekici, "Sakaryaspor maçından sonra futbolcular kente gelmedi. Tüm aramalarımıza rağmen hiç kimseye ulaşamadık. Takımın bu akşam Elazığ'a gelmesini bekliyoruz. Futbolcuların gelmemeleri halinde Diyarbakırspor maçına paf takımıyla

çıkacağız" dedi.

(EK-AYŞ-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title