Haberler

Tezgahının Başında Can Verdi

İşportacı 89'luk Dedenin Kalbi Ekmek Kavgasına Daha Fazla Dayanamadı.

Avrupalı akranları dünyayı gezerek hayatlarını renklendirirken o "ekmek kavgası" nda ömrünü bitirdi.

Aniden yere yığılan yaşlı adamı, o sırada bölgeden geçen Lübnanlı kadın doktor hayata döndürmek için büyük çaba gösterdi ancak başarılı olamadı.

Ambulansın olay yerine geç geldiğini ileri süren esnaf, Hasan Emniyeti'nin cesedin de 5 saate yakın bir süre bulunduğu yerden kaldırılmayı beklediğini söyledi.

İran asıllı Türk vatandaşı Emniyeti'den geriye ilerlemiş yaşına rağmen her gün işbaşı yaptığı seyyar terlik tezgahı kaldı.

Kapalıçarşı'da seyyar satıcılık yapan İran asılı Türk vatandaşı Hasan Emniyeti (89) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Turist olan Lübnanlı kadın doktor Rola Alyukhtar'ın tüm müdahalelerine rağmen, Hasan Emniyeti kurtarılamadı. Esnaf ambulansın olay yerine geç geldiğini ve cesedin 3 saat yerden kaldırılmadığını iddia etti. Doktor muayesinin ardıdan ceset olay yerinden kaldırıldında bu sürenin 5 saate ulaştığı öğrenildi.

LÜBNANLI DOKTOR MÜDAHALE ETTİ

Olay Beyazıt Kapalıçarşı Bakırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Kapalıçarşı'da çay ve terlik satarak geçimini sağlayan 1921 doğumlu İran asıllı Türk vatandaşı Hasan Emniyeti kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren Hasan Emniyeti'ye ilk müdahaleyi Kapalıçarşı'da alişveriş yapan Lüblanlı kadın doktor Rola Alyukhtar yaptı. Doktor Rola Alyukhtar'ın tüm müdahalelerine rağmen Hasan Emniyeti hayatını kaybetti. Esnaf, olay yerine ambulansın bir saate yakın geç geldiğini ileri sürdü.

"AMBULANS BİR SAAT GEÇ GELDİ"

Kapalıçarşıda esnaflik yapan bir vatandaş," İran asıllı Hasan Emniyeti adlı esnaf saat 10.00'da kalp krizi geçirdi. Esnaf arkadaşlar ambulansa haber verdi. Ambulans 45 dakika, bir saat geç geldi. Lübnanlı doktor 45 dakika vatandaşa müdahale etti ama başarılı olamadı, çünkü oksijen bulamadı. Ambulans bir saate Okmeydanı'ndan geldi. Ambulans geç geldiği için ambulanstaki doktorlara tepki gösterdik. Ambulans geldiğinde Hasan Emniyeti ölmüştü. Şuan Fatih Belediyesi'nden doktor bekliyoruz. Doktor rapor yazacak ve ceset ortadan kaldıralacak" diye konuştu.

Emniyeti'nin cesedinin öğleden sonra olay yerinden kaldırıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title