Haberler

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Güncelleme:

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran gelin adayı Hanife, başörtüsünü çıkartarak başını açtı. Hanife'ye bu kararında en büyük destek ise evlilik programında tanıştığı yakın arkadaşı Sevgi'den geldi.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarında adını duyuran ve sonrasında bir benzin istasyonunda pompacı olarak işe başlayan gelin adayı Hanife Gürdal, başını açtı. Gürdal, bu kararını yeni açtığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

EN BÜYÜK DESTEK SEVGİ'DEN GELDİ

Gelin adayı, bu radikal kararından sonra binlerce takipçisi bulunan ve kazancının bir kısmını elde ettiği Instagram hesabını kapattı. Gürdal yeni açtığı hesabı ise şimdilik kilitli tutuyor. Gelin adayına başını açma kararında en büyük desteği ise Zuhal Topal'ın programında tanıştığı Sevgi Akiska verdi. Sevgi Akiska, Instagram hesabından Hanife'nin başı açık çekilen fotoğraflarını "Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın" notuyla paylaşarak destek verdi.

İşte gelin adayı Hanife'nin yeni hali:

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal başını açtığını duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (609)

Türk:

Yerinde bir karar. Pislikletine alet etme dini sembolleri.

89
3
yanıtYanıtla
ASLI:

NİYAHET ARABIN YOLUNDAN KURTULMUŞ DOĞRUYU ÖZGÜRLÜĞÜ BULMUŞ. DARISI TÜM ARABIN PEŞİNE TAKILIP SÜRÜKLENENLERİN BAŞINA. HAYAT KISA ARABIN PEŞİNE TAKILIP ÖZGÜRLÜĞÜNDEN HÜRİYETİNDEN VAZGEÇMEYE DEĞER Mİ?????????

11
52
yanıtYanıtla
MUSLUMAN:

YAŞASIN SENIN GİBİLER İÇİN CEHENNEM

yanıt10
yanıt2
.....:

Arabın peşinden derken ? Hangi araptan söz ettiğini anlamakta güçlük çekiyoruz ve bu konuda bizi aydınlatmanı istiyoruz Aslı. Peygamber efendimiz sav'' den söz ediyorsan, hepimiz Adem babamızdan geldiğimiz için sen de bir arapsın Aslı. .

yanıt6
yanıt3
antepli:

sen benim peygamberime arap diyorsun ben senin oranı buranı açmana bişey dedim mi feryat figan ediyorsun senin düşüncene göre burada bi eşitsizlik yokmu sayın çok çok modern ve özgür hanmlarımızdan aslı hanım

yanıt3
yanıt2
ISLAM EVRENSELDİR:

ASLI İSLAM SADECE ARABIN DİNİ DEGILDIR EVRENSELDIR. PEYGAMBERIMIZ ARABISTANDA YASADIGI ve ARAPCA KONUSULDUGU IÇIN ARAPCA İNMISTIR. EGITIM SEVIYENI BILMIYORUM AMA 2 TRILYON GALAKSİ VE HER BIRINDE ORT 250 MILYAR YILDIZ BIR FIZIK KANUNUNA GÖRE DÜZEN İÇİNDE HAREKET EDIYOR. BIR YARATAN VAR. YOK RASTGELE OLUSTU DİYORSAN CEVABIM ŞUDUR: BENDE EKRANI ACTİM RASTGELE HARFLERE DOKUNDUM BU SATIRLAR YAZILDI (DÜŞÜNEN INSAN)

yanıt1
yanıt0
yasemin:

AÇIKCASI KAPALI BİR İNSANIN BAŞINI AÇMASI KİŞİ AÇISINDAN ÜZÜNTÜ DUYULACAK BİR DURUM FAKAT HANİFE GİBİ YAŞAYAN İNSANLARIN BAŞÖRTÜSÜNÜ DAHA FAZLA KARALAMADAN AÇILMASI DAHA DOĞRU BİR KARAR OLMUŞ!!!!

58
2
yanıtYanıtla
kendini bulmuş:

bence hal ve hareketlerine göre kapatması anormaldi kendine yakışanı yapmış.

52
1
yanıtYanıtla
VAN:

ÖRTÜ YÜZÜNDEN MAĞDUR OLAN KIZLARIMIZ VARDI ŞİMDİ DE KIZLARIMIZ YÜZÜNDEN MAĞDUR ÖRTÜLER VAR

48
0
yanıtYanıtla
adaletçi:

ohh be gerçek kapalılar kurtuldu sayende. artık senden ötürü laf gelmicek

47
1
yanıtYanıtla
Tüm 609 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title