Haberler

Tesettür Abiye Ve Günlük Modellerde Trend Nedir?

ilandır
Güncelleme:

Tesettür elbise artık tüm kapalı bayanlar tarafından gündemi takip edilen ve modaya uygun tarzda kullanılan bir tekstil etmenidir.

artık tüm kapalı bayanlar tarafından gündemi takip edilen ve modaya uygun tarzda kullanılan bir tekstil etmenidir. Çalışma hayatında kullanılan günlük kıyafetlerde kapalı bayanlar için oluşturulan trendler herkes tarafından beğeni ile takip edilmektedir. Kadınların iş yaşantısına uygun klasik modaya it modeller kullanabilmesi ise oldukça önemli bir konudur.

Kapalı bayanların iş yaşantısında şık ve zarif görünmesinin yolu güncel trendler arasında geçen modelleri takip etmekten geçmektedir. Buna ek olarak birçok ünlü marka tasarımlarında tesettür elbise modasına yönelik hem günlük hem de abiye seçeneklerine yer vermektedir. Gündemde yer alan güncel moda dergileri ve defilerde çarpıcı tasarımlara ait tesettür giyim seçenekleri yer almaktadır. Artık modanın kalbinde yer alan bu modeller kapalı bayanların hem tarzlarına göre hem de iş yaşantılarına gör seçenekler ile giyinebilmelerine olanak sağlamakta. Abiye modeller ise organizasyonlarda şık ve rahat olmalarına olanak tanımaktadır.

Tesettür Giyim Seçenekleri Ve Modelleri Nelerdir?

tesettür modasında öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Güncel makalelerde ve defilelerde, moda makaleleri ve dergilerinde hemen hemen her sene yer almakta ve yeni çarpıcı tasarımlar ile meraklıları ile buluşmaktadır. Kadınlara farklı kumaş seçenekleri ve geniş renk yelpazesi içerisinde hazırlanan tasarımlar sunulmaktadır. Modacılar ve markalar tasarımlarında öncelikle kapalı bayanların rahatlığına ve şıklığına dikkat etmekte. Abiye seçeneklerinde güncel moda ikonları oldukça fazla ve farklı materyal kullanmaktadır. Bu materyaller farklı kumaş dokularından oluşturulan elbiseleri ortaya çıkarmaktadır. Üst ve alt bedene yönelik oluşturulan dantel işi kaplamalar ve nakış işi ile oluşturulan çiçek motifleri yaz trendlerinin arasında yer almaktadır.

Kapalı alanlar için oluşturulan kaftan benzeri tok kumaştan oluşturulan uzun elbise modelleri, pastel renkler veya çarpıcı kırmızı tonları ile trendler arasında yer almaktadır. Düğün ve nişan seçenekleri için kullanan pastel renkler ile şıklığı yakalamak mümkün hale getirilmiştir. Gündemde yer alan trend modeller ise pastel renklerin tercih edildiği masalsı modellerdir. Bej ya da pembe tonları aynı zamanda altın sarısının tonları üzerine kullanılan şifon ve dantel detaylar ile oluşturulan abiye modeller ön plana çıkmakta. Bu modeller oluşturulurken ve seçilirken üst bölgesi kalıp şeklinde oturan ve etek kısmında şifon detayları yer alan modeller seçilmelidir. Üst bedende dantel detaylarına kumaş üzerinde yer verilerek kapalı bayanlara yönelik bir tasarım gerçekleştirilir. Kabarık etekler ve ayrı iki parçadan oluşturulan tasarımlar da yine tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Tesettür Giyimde Püf Noktalar Ve Aksesuarlar

de çarpıcı görüntü için sade kıyafetler kullanıyorsanız en önemli nokta aksesuarlar ile bu görüntüyü tamamlamaktadır. Tüm güncel tasarımlar içerisinde özelliklede markalar ek olarak aksesuarlardan yararlanmaktadır. Tesettür giyim tercihe göre gösterişli ya da klasik ölçüde sağlanabilmekte. Klasik tasarımlarda açık renkler ve simetrik kesimler ön plandadır. Bunun yanı sıra farklı birçok materyal kullanılmaktadır. Yaz aylarına en çok ses getiren tesettür takımlar olmuş ve günlük kullanıma uygun kumaşlardan oluşturulmuştur. Özellikle de gençlere yönelik şifondan ve kot kumaşından oluşturulan işlemeli takımlar ve tunikler ön plana çıkmaktadır. Bu takımlar hem dinamik bir görüntüye sahiptir hem de rahat kullanım ile yaza uygundur.

Alt üst olarak satılan kot takımları bu yaz mutlaka tercih etmelisiniz. Aksesuar olarak farklı ve büyük kolyeler ile bütünleyerek kullanabilirsiniz. Abiye modeller için ise şallar ve başlıklar önem taşımaktadır. Sade bir modeli hareketlendirmek için tasarım taçlardan faydalanabilirsiniz. Bu taçlar hem trendler arasında yer almakta hem de kıyafete tarzınıza dair püf noktaları katmanıza yardımcı olacak parçalar arasında yerini almıştır.

Kaynak:

Moda Advertorial Haberler Haberler

title