Haberler

Tesadüfen Evlenen İkizler, İngiltere'yi Karıştırdı

İngiltere'de Doğumdan Sonra Ayrılan ve Farklı Ailelere Evlatlık Verilen İkiz Kardeşlerin Tesadüfen Evlenmesi, Ülkede Evlat Edinme Yasalarının Sorgulanmasına Neden Oldu.

İngiltere'de doğumdan sonra ayrılan ve farklı ailelere evlatlık verilen ikiz kardeşlerin tesadüfen evlenmesi, ülkede evlat edinme yasalarının sorgulanmasına neden oldu.

İngiltere'de, gerçek kimlikleri gizlenen kız ve erkek ikiz kardeşlerin tesadüfen evlenmesi ülkeyi birbirine kattı. Yüksek mahkeme tarafından evlilikleri geçersiz sayılan ikizlerin, birbirlerini nasıl bulabildikleri ve aşık oldukları ise gizemini koruyor. İkiz kardeşlerin, ayrıldıktan sonra diğer kardeşleri ile hiç görüştürülmedikleri, gerçek kimliklerinin de gizlenmiş olduğu öğrenildi.

Evlat Edinmeden Etkilenen Yetişkinler Kurumu'ndan Pam Hodgins, konu ile ilgili bir açıklama yaparak, insanların kendilerine en çok benzeyen kişilerden daha çok etkilendiklerini ve kimsenin kimseye, biyolojik ikizinden daha fazla benzeyemediğini söyledi. Profesör Lord David Alton tarafından ortaya çıkarılan kardeş evliliği ile ilgili olarak Alton, "Kardeş oldukları asla söylenmemiş. İlerleyen yaşlarında birbirleri ile tanışmış ve kaçınılmaz duygular hissetmişler" dedi. Kardeşlerin kan uyumu fark edilene

kadar olayın anlaşılmadığına dikkat çekilirken, bu olayın ardından İngilizler, evlat edinme ve evlat edinilme ile ilgili kuralları tartışmaya başladı. Özellikle evlat edinilen kişilerin, ilk kimliklerini öğrenme ve aileleri ile ilgili bilgileri edinme hakları olduğu savunulmaya başlandı.

Lord Alton, evlatlık çocukların bu tür sorunlarla karşılaşma riskinin çok yüksek olduğuna değinerek, vekillerin bir an önce bu konudaki yasalarda düzenlemeye gitmesini istedi. Öte yandan, evlatlıkların biyolojik ailelerini öğrenmesi, evlatlık edinilen aile ile olan bağlarını zayıflatacağı düşünülerek eleştiriliyor. Lord Alton ise, Lordlar Kamarası'nda gündeme getirdiği konu ile ilgili olarak, ikiz kardeşlerin birbiriyle evlenmesi gibi durumların bir daha ortaya çıkmaması için, her çocuğun gerçek ailesini

öğrenme hakkı olduğunda ısrar ediyor.

(HU-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title