Haberler

Ters Akıntıya Kapılan 2. Asker Kardeş de Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Akyaka ilçesinde Denizli ve Muğla'da İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan uzman çavuş ve astsubay iki kardeş geçtiğimiz 6 Temmuz'da girdikleri denizde ters akıntıya kapılmış, birisi hayatını kaybetmişti.

Muğla'nın Akyaka ilçesinde Denizli ve Muğla'da İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan uzman çavuş ve astsubay iki kardeş geçtiğimiz 6 Temmuz'da girdikleri denizde ters akıntıya kapılmış, birisi hayatını kaybetmişti. 27 yaşındaki Astsubay Çavuş Hasan Hüseyin Çıldır da 12 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 6 Temmuz'da Muğla Yatağan Bozüyük Mahallesi Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Çavuş Hasan Hüseyin Çıldır (27) ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Mesut Çıldır (26) tatil için Akyaka ilçesine geldiler. İki kardeş akşam saatlerinde serinlemek için Azmak ile denizin kesiştiği bölgede yüzerken, ters akıntıya kapıldılar. Çevredekilerin durumu fark edip yardıma koşması üzerine her iki kardeş de sudan çıkarıldı. Kardeşlerden biri ambulansla Marmaris Devlet Hastanesine kaldırılırken, diğeri de Muğla'daki Özel Yücelen Hastanesine sevk edildi. Marmaris'teki hastaneye kaldırılan Mesut Çıldır yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti. Mesut Çıldır, Denizli'de toprağa verilirken, Muğla Özel Yücelen Hastanesine ambulans ile sevk edilen Hasan Hüseyin Çıldır ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 12 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Hasan Hüseyin Çıldır da hayatını kaybetti.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Çıldır Akyaka Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title