Haberler

Terörü Kınayan Emekli Polisler, Göreve Dönmek İstiyor

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şube Başkanı Hasan Öztürk, Üyelerinin Göreve Geri Dönmek İçin Dilekçe Yazmaya Başladığını Söyledi.

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şube Başkanı Hasan Öztürk, üyelerinin göreve geri dönmek için dilekçe yazmaya başladığını söyledi.

Emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde yıllarca görev yaptıktan sonra emekli olan üyelerinden gelen talepler doğrultusunda Polis Emeklileri Derneği merkezine ulaştırılmak üzere dilekçe kampanyası başlattıklarını belirten Çorlu Şube Başkanı Hasan Öztürk, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, şanlı Türk bayrağımızın dalgalanması, büyük Türk ulusunun ilelebet yaşaması için tekrar terör örgütü PKK ile mücadele etmek üzere görev verilmesini istiyoruz. 80 üyemiz var. Üyelerimizden gelen taleple bu kampanyayı

başlattık. Sadece üyelerimizi değil, Çorlu'da bulunan tüm emniyet mensuplarına çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Üyelerinin yıllarca görev yaptığını anımsatan ve terör konusunda uzman olduklarını belirten Öztürk, "Arkadaşlarımız yıllarca bu konuda ihtisas yaptı, terörle yurdun her yerinde mücadele etti. Terörle mücadelemiz, bilimsel ve teknik olarak yapılmaktadır. Emekli olmuş olabiliriz ama kendimizi bu vatana borçlu hissediyoruz. Emekli olmamıza rağmen bu mücadelenin içine katılıp faydalı olmak amacındayız. Karşılığında devletten hiçbir beklentimiz yok. Tek beklentimiz görev verilmesi. Bu görevi Türkiye'nin her

yerinde yapabiliriz" diye konuştu.

(EŞ-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title