Haberler

Terörle Mücadeleyi Sonuna Kadar Sürdüreceğiz"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirterek, "Biz istiyoruz ki bu vatanın her bir karışı emniyet içinde olsun. Onun için de sınırlarımızın ve sınır ötesindeki güvenliği çok önemsiyoruz.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirterek, "Biz istiyoruz ki bu vatanın her bir karışı emniyet içinde olsun. Onun için de sınırlarımızın ve sınır ötesindeki güvenliği çok önemsiyoruz." dedi.

Tüfenkci, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu'nun, Polatlı Perşembe Pazarı'nda düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar öncesinde, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tüfenkci, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerleri anımsatarak, Türkiye'ye ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi.

Tüfenkci, iftara Malatya'da son yolculuğuna uğurlanan, Türkiye'nin ilk kadın Jandarma Karakol Komutanı Yarbay Songül Yakut'un cenaze töreninden geldiklerini söyledi. Malatya'da, şehit Yarbay Yakut'un ailesini de ziyaret ettiklerini bildiren Tüfenkci, "Fedakar bir şekilde yetişmiş, bu vatan için her ortamda görev yapmayı kutsal bir vazife olarak görmüş, netice itibariyle de bu vatan için yine görev mahallinden dönerken şehit olmuştur." diye konuştu.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Tüfenkci, "Umuyoruz ki bu kazalar son olsun. Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Çünkü, biz istiyoruz ki bu vatanın her bir karışı emniyet içinde olsun. Onun için de sınırlarımızın ve sınır ötesindeki güvenliği çok önemsiyoruz. Terör nerden gelirse gelsin, sonuna kadar da mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.

"Sorunları çözme noktasında irade göstereceğiz"

Tüfenkci, pazarcı esnafının her türlü hava koşulunda tezgahlarını açık tuttuklarını ve halka hizmet etmeye çalıştıklarını kaydetti. Her zaman olduğu gibi ramazanda da pazarcı esnafıyla birlikte olduklarını dile getiren Tüfenkci, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Pazarcıların daha sağlıklı mekanlarda satış yapabilmeleri ve semt pazarlarının kendilerine yakışır şekilde dizayn edilmesi noktasında, bakanlığımızın ve hükümetimizin bir çalışması var. Semt pazarlarının ve pazarcı esnafımızın, tüketiciye ucuz ürün sunma noktasında önemli görevleri olduğunu görüyoruz. Bununla ilgili çalışmaları yapıyoruz, sorunları dinliyoruz, bugün de dinleyeceğiz ve onların sorunlarını çözme noktasında da irade göstereceğiz. Herkese iyi ramazanlar diliyorum."

Kaynak: AA / Ekonomi

Bülent Tüfenkci Polatlı Türkiye Malatya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title