Haberler

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Başkanlığında Toplanan Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı Sona Erdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığında toplanan Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısı sona erdi.

Yeni Başkanlık binasında gerçekleştirilen toplantı, 2 saat 45 dakika sürdü. Çiçek başkanlığındaki toplantıya Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ergin Saygun, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, MGK Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu, MİT Müsteşarı Emre Taner, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Terörle Mücadele Özel Temsilcisi Rafet

Akgünay ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıya kurul üyesi olmadığı halde Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun da davet edilmesi dikkat çekti.

Genelkurmay 2. Başkanı Ergun Saygın toplantı başladıktan yarım saat sonra Başbakanlık'tan ayılırken, İçişleri Bakanı Beşir Atalay da Meclis çalışmaları nedeniyle Kurul toplantısından bir süre sonra ayrıldı. Toplantının ardından yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

(DA-EDA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title