Haberler

Teröristlerin Korkulu Rüyası Astsubaylar Mezun Oldu

Bursa Işıklar Jandarma Meslek Yüksek Okulunu başarıyla bitiren bin astsubay adayı ant içti. Törende konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "40 yıldır başımıza musallat etmeye çalıştıkları PKK terör örgütü dağlarda girdikleri inlerinden başlarını çıkaramaz haline geldi" dedi.

Tofaş Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen yemin merasiminde astsubayları aileleri de yalnız bırakmadı. Törende konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Doymak bilmeyen obezler hırslarına yenik düşerek hak, hukuk, insanlık ve değer tanımadan, çocuk, kadın ve yaşlı demeden herkesin kanını vampirler gibi içerek bu coğrafyada hiçbir dönemde bize rahat bırakmadı. Biz bu mübarek coğrafyada kutsal Anadolu toprakları üzerinde kendi halimizde mutlu, müreffeh ve mutlu hayat yaşamayı arzu ediyoruz. Bu coğrafyaya yerleştiğimiz günden bu tarafa kimsenin ne toprağında, ne bağımsızlığında, ne aşında gözümüz oldu. Biz vatanımızı mamur, milletimizi mesut etmek derdi ve sevdasıyla bin yılı aşkın süredir bu toprakları vatan tutmak derdi, gayreti içinde olduk. Bu coğrafyaya yerleştiğimiz günden bu tarafa Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar büyük ve önemli bir ülkedir diyen her kesimden her gücün hedefi haline geldik. Hiçbir dönemde rahat bırakmadılar. Doymak bilmeyen obezler hırslarına yenik düşerek hak, hukuk, insanlık ve değer tanımadan, çocuk, kadın ve yaşlı demeden herkesin kanını vampirler gibi içerek bu coğrafyada hiçbir dönemde bize rahat bırakmadı. Binlerce tır gönderdikleri silahlarla bu coğrafyanın insanlarının birbirinin kanını akıtmaktan medet ummaya devam ettiler. Son yıllara bakacak olursak aynı oyunlarla her zaman karşı karşıya geldik. 40 yıldır devam eden PKK terörüne karşı mücadele sürecinde bize bu ülkeyi çok görenlerin tezgahı yetmedi, FETÖ'yü başımıza bela ettiler. Bu tezgah, bize bu ülkeyi çok görenlerin oyunuydu. 40 yıldır başımıza musallat etmeye çalıştıkları PKK terör örgütü, dağlarda girdikleri inlerinden başlarını çıkaramaz haline geldi. Kahraman evlatlarımız her defasında üstlerine gittikçe kaçacak delik arar hale geldiler. FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz'da insanlık tarihinin hiçbir döneminde şahit olmadığı bir alçaklığı yaptı. Biz emniyetimiz ve jandarmamızla, devletimizin bütün kurumlarıyla bu badireden de güçlenerek çıkmayı başardık" şeklinde konuştu.

Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı ise, "15 Temmuz 2016 tarihinde emsali görülmemiş bir ihanete uğradık. Birkaç küçük hadise hariç güzide jandarma teşkilatı bu ihanete ortak olmamış, bilakis büyük oranda karşı duruş sergileyerek bu ihanetin akamete uğratılmasında ciddi bir mücadele ortaya koymuştur. Darbeye karışmasa da terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen personele işlem yapılmış, bu şahıslar Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinden ihraç edilmiş ve halen de çıkarılmaya devam edilmektedir. Gerek terörle mücadele, gerekse ülkenin dört köşesinde suç ve suçluyla mücadele için ihtiyaç duyulan lider personel yetiştirmek maksadıyla jandarma ve sahil güvenlik akademisi bünyesinde eğitim faaliyeti devam etmektedir. Personel ihtiyacını ivedi bir şekilde arzu edilen seviyeye çıkartmak için Işıklar Astsubay Meslek Yüksek Okulu eğitime açılmıştır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title