Haberler

Teröristlerden Hz. Muhammed'e Alçakça İftiralar!

Güncelleme:

Diyarbakır Lice'de yakalanan terörist, dağda kendilerine Zerdüştlük eğitimi verildiğini, Hz. Muhammed hakkında kitap yazıldığını 'O dinini değiştirmiştir, Kur'an'ı değiştirmiştir' dediklerini itiraf etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında düzenlediği operasyonda sağ olarak yakalanan bir teröristin itirafları, bölücü terör örgütü PKK'nın gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Kamplara katılan Kürt gençlerine Zerdüştlük eğitimi verildiğini belirten terörist, "Hz. Muhammed hakkında kitap yazmışlar, 'Sadece bir devrim yapmıştır, o öldükten sonra o din bitmiştir bizim için' diyorlardı. 'O dinini değiştirmiştir, Kur'an'ı değiştirmiştir' diyorlardı" dedi.

Lice kırsalında askerlerle çatışmada sağ yakalanan terörist, bölgedeki sığınakları kendilerinin kazdığını söyledi."Bu sığınağı 4 kişi biz 15 günde kazdık. Sonra zaten erzağı her gün 50 kilo buraya kadar çektik. Bize bunu zorla yaptırıyorlardı, mecburduk" diyen terörist, şunları söyledi:

"KAÇARSANIZ VURURUZ"

"Silah zoruyla yaşıyorduk orada. 'Kaçarsanız vururuz' diyerek tehdit ediyorlardı. Dışarıdan bakıldığı gibi değil içinde olmak. Kimse gelip bu pisliğe girmesin, içine girince daha iyi anladık ama kurtulamadık. Dışarıdan propaganda yaparak güzelleştiriyorlar ama içeriden gördüğümüz zaman çok değişik bir şeydir. Ben buraya geldiğimde onları dediği gibi özgür ve demokratik insanlar bekliyordum. Geldiğimde burada kazma, kürek, tehdit, pis yaşam böyle şeyler bulduk, özgürlük diye bir şey yoktu."

GENÇLERE ÇAĞRI

Gençlerin dışarıda yapılan propagandalara kanmamalarını isteyen PKK'lı terörist, gençlerin tehdit altında pis yaşamakla, kazma kürekle uğraşmamalarını istedi ve anne-babalarının yanında durmalarını istedi.

PKK kamplarında kendilerine Zerdüştlük eğitimi verildiğini kaydeden itirafçı terörist, şöyle konuştu:

"Bize Zerdüştlük eğitimi veriyorlardı. Bize 'Kürtlerin ilk dini Zerdüşlüktür' diyorlardı. Onların peygamberi Hz. Zerdüşt'ür. Onların meleği şeytandır. Onların yanında şeytan demek günahtır. İlk çıkan dini kitap Avesta'ymış. İlk insana 'Homo Sapiens' ve 'Homo Erectus' adını veriyorlar. O şekilde eğitiyorlar. Verilen eğitimlerde 'dinimize sahip çıkmalıyız' deniliyor. Bu sözler örgüt kitaplarında da geçiyor. Benim dinim Müslümanlık. Ben de ilk geldiğimde Müslüman olarak geldim. Baktım burada Müslümanlık yok, namaz yok, oruç yok. Müslümanlıktan uzaklar."

"HZ. MUHAMMED HAKKINDA KİTAP YAZMIŞLAR"

Kamplarda İslam dininin kötülendiğini belirten terörist, son olarak şunları söyledi:

"Tüm gençlere çağrıdır. Kürtler Müslümandır. Buralara gelmesinler, katılmasınlar. Gelince beyinlerini yıkıyorlar. İslam dininden uzak tutuyorlar. Hz. Muhammed hakkında kitap yazmışlar, 'Apo'nun anlattığı kitaplarda Hz. Muhammed'i devrimci olarak anlatmışlar. Onların devrimin kutsuyoruz. Böyle şeyler söylüyorlar, çok basit görüyorlar. 'Sadece bir devrim yapmıştır, o öldükten sonra o din bitmiştir bizim için' diyorlardı. 'O dinini değiştirmiştir, Kur'an'ı değiştirmiştir" diyorlardı, bunların hepsini sığınaktaki eğitimde öğrendim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Sivrice Lice Güncel Haberler

500

Yorumlar (106)

sedat:

şamanist türklere bakın hele siz ne zaman müslüman oldunuz? kürdün dilini dini vatanını sorgulamak size mi düştü? dünya tarihine adını barbar olarak yazdıran tek kavimsiniz.

22
44
yanıtYanıtla
GÖNDER:

SENİDE ETEKLİ HEVAL YAZACAK

yanıt1
yanıt1
realite:

ya türk askeri ve polisinin yalanları bitmez camii yakarlar bombalarlar pkk yaptı derler kuran yakarlar ayaklan basarlar pkk yaptı derler bizim batıdaki türklerde inanırlar vay aziz nesin vayyyy ne kadar haklıymışsın haberimiz yok

23
36
yanıtYanıtla
bize din zengine lüks hayat:

muhammedmiş başka bir şeymiş aklıma dahi, gelmiyor ben avrupalılar gibi 10 lira et 5000 liraya lüks otoya binmek istiyorum. . ömür dediğin hemen gelip geçiyor. . din diye diye milletin parasını sömürüp lüks mercedeslerle gününü gün edip ne güzel besleniyor besiliayular

18
39
yanıtYanıtla
.:

OY VERME . . . AKPYİ İKTİDARDAN ET YERİNE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER GELSİN . . .

yanıt8
yanıt0
VANLYY:

Hdp kürt erkekleri olarak anamızın fistanını giydik klavyenin başına geçtik

38
12
yanıtYanıtla
KENAN:

Erzincan''ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde PKK''lı teröristlerce MADIMAK IN İNTİKAMI İÇİN katledilen 33 sünni müslüman kardeşimi dua ve rahmetle anıyorum

30
16
yanıtYanıtla
Adiyaman kürt:

Sahte haber

23
22
yanıtYanıtla
asr:

tam da gerçeğin özü. . gözü görmek isteyene. . .

yanıt6
yanıt2
democrat:

zaten sizleren inanci yok . bu gordugun haberdemi yalen adiyaman kurt.

yanıt4
yanıt4
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title