Haberler

Teröristlerce Tuzaklanamış İki Ayrı Bomba Düzeneği İmha Edildi

Bingöl'de güvenlik güçleri tarafından 5 kilogramlık iki ayrı patlayıcı düzeneği bulunduğu ve düzeneklerin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bingöl Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılmakta olan Kiğı-Adaklı-Karakoçan ilçeleri karayolunun Darköprü mevkiinde, yol kenarına terör örgütü PKK tarafından tuzaklandığı değerlendirilen 5 kilogramlık iki ayrı patlayıcı düzeneğinin güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Ayrıca Bingöl ili Adaklı ilçesi ormanlık arazi kesiminde, küçükbaş hayvan sürüsünün otlaması esnasında terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış mayının patlaması sonucu 3 adet

küçükbaş hayvanın telef olduğu bildirildi. Terör örgütünün son zamanlarda bu tür eylemlerine karşı vatandaşların daha dikkatli olunması gerektiği belirtilerek, vatandaşların gördükleri şüpheli şahıs ve malzemeleri güvenlik güçlerine bildirmeleri istendi.

(MÇ-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title