Haberler

Terörist Elebaşı Murat Karayılan'dan İtiraf Gibi Talimat: Artık O Dönem Geçti, Köyleri Terk Edin

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların artmasıyla birlikte örgütün elebaşlarından Karayılan, köylere giriş çıkışları yasakladı. Karayılan, "Şimdi gerilla eskisi gibi köylere girip çıksa olmaz. Artık o dönem geçti, eskiden öyleydi." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede taarruz dönemine geçildiğini açıklamasından sonra düzenlenen başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'nın adeta beli kırıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaz/kış demeden devam ettirdiği operasyonlarda örgütün sözde yöneticileri tek tek etkisiz hale getirildi. Büyük oranda kayıplar veren bölücü örgüt, geri adım atmaya başladı.

İTİRAF NİTELİĞİNDE TALİMAT

Büyük oranda kayıplar veren PKK, geri adım atmaya başladı.

Örgütün Kandil'de saklanan elebaşlarından Murat Karayılan'ın teröristlere verdiği talimat, itiraf niteliğinde.

Dönemin fazlasıyla değiştiğini vurgulayan terörist Karayılan, artık örgüt üyelerinin köylere giriş çıkış yapmaması gerektiğini söyledi.

"KÖYLERE GİRİŞ ÇIKIŞ"

PKK medyası üzerinden bir açıklama yayınlatan Karayılan, "İstihbarat verebilecek her tür teknikten, yanlış hareket tarzından kendini uzak tutmalıdır. Şimdi gerilla eskisi gibi gereğinden fazla hareket etse, köylere girip çıksa olmaz. Artık o dönem geçti, eskiden öyleydi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Karayılan PKK 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title