Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

İZMİR/ HDP Karabağlar İlçe Başkanlığı önünde toplanan gruplar, bölgede bekleyen Çevik Kuvvet ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

İZMİR/ HDP Karabağlar İlçe Başkanlığı önünde toplanan gruplar, bölgede bekleyen Çevik Kuvvet ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Teröre tepki amacıyla akşam saatlerinde bir araya gelen ve HDP ilçe başkanlığı binasını taşlayan grup ile HDP'lilere destek amacıyla bölgeye gelen gruptakilerin uzaklaştırılmasının ardından aynı yerde ara ara başka gruplar toplanıyor.

Parti binasının bulunduğu cadde güvenlik gerekçesiyle polis tarafından trafiğe kapatılırken, burada toplanan gruptakiler polisin ikazı üzerine dağıtıldı.

Kimlik Tespit ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler de camları kırılan parti binası ve çevresindeki iş yerleri ile bir dernek binasında inceleme başlattı.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı bölgede Çevik Kuvvet ekibi ve TOMA'lar bekletiliyor.

Hatay

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, PKK terör örgütünün Hakkari'nin Dağlıca ve Iğdır'da düzenlediği saldırılar protesto edildi.

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrıyla bir araya gelen grup, Atatürk Caddesi'nde toplandı.

Motosiklet ve otomobillerine astıkları Türk bayraklarıyla ilçede korna çalarak tur atan vatandaşlar, Atatürk Anıt Alanı'na gitti.

Bir göstericinin alanda otomobiliyle taşkınlık yapması üzerine olaya müdahale eden polisle bazı göstericiler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Olay yerine gelen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, gurubu taşkınlık yapmamaları konusunda uyardı.

Grup, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İskenderun Karabağlar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title