Haberler

Terör Örgütü Gençleri Zehirliyor"

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Arslan Uzan, "Terör örgütleri gençleri zehirleyerek kendisine mali kaynak transfer etmeye çalışıyor.

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Arslan Uzan, "Terör örgütleri gençleri zehirleyerek kendisine mali kaynak transfer etmeye çalışıyor." dedi.

Kaymakam Uzan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 bin 330 nüfusa sahip ilçede tarım ve hayvancılığın yaygın olduğunu söyledi.

Bulanık'ta en önemli şeyin huzur ortamının tam anlamıyla sağlanması olduğunu ifade eden Uzan, bu kapsamda güvenlik güçlerinin çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi.

İlçede terör örgütlerine yönelik çalışmaların da yoğun şekilde sürdürüldüğünü vurgulayan Uzan, şunları kaydetti:

"Terör örgütü propagandası, üyeliği yapan kim olursa olsun adli mercilere intikal etmektedir. Çünkü bu en önemli görevimiz. Maalesef terör örgütleri gençleri zehirleyerek kendisine mali kaynak transfer etmeye çalışıyor. Bunun üzerinden silah temin etmeye çalışıyor. 2017 yılı içerisinde yapılan aramalarda 185 kilogram Hint keneviri, 3 kilo 300 gram esrar, 500 gram eroin gele geçirildi. Uyuşturucu ve alkolle etkin mücadele etmeye çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Bulanık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title