Haberler

Terör Örgütü Elebaşına 'Sayın' Diyen 12 Kişi Tutuklandı

Diyarbakır'da Cumhuriyet Başsavcılığına Gönderdikleri Dilekçede, Terör Örgütü Elebaşına, 'Sayın' Dedikleri Gerekçesiyle Gözaltına Alınan 14 Kişiden 12'si Tutuklandı.

Diyarbakır'da Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdikleri dilekçede, terör örgütü elebaşına, ''sayın'' dedikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 14 kişiden 12'si tutuklandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonların aralıksız ve kararlı bir biçimde sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Diyarbakır'da 07 Temmuz 2008'de, PTT Müdürlüğü önünde, terör örgütü elebaşını övücü mahiyette hazırlamış oldukları dilekçeleri posta yolu ile Cumhuriyet Başsavcılığına göndererek, kendilerini ihbar eden, dilekçe verme eylemlerini organize ederek, örgüte yardım ve yataklık eden 14 kişi gözaltına alınmıştır.

Adli mercilere sevk edilen ve bir siyasi partiye mensup temsilcilerin de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmış, 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title