Haberler

    Terör Örgütü DEAŞ, Dünya Kupası Öncesi Putin'i Tehdit Etti

    Güncelleme:

    Daha önce Messi'yi infaz edilirken gösteren afişler hazırlayan terör örgütü DEAŞ, Dünya Kupası öncesi de Devlet Başkanı Putin'i hedef aldı: Öldürülen Müslümanların bedelini ödeyeceksin.

    Ortadoğu'da tansiyon her geçen gün yükselirken, yaz aylarında Rusya'da yapılacak Dünya Kupası ile ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Yoğun güvenlik önlemleri altında geçmesi beklenen dev organizasyon için tehdit mesajları da bitmek bilmiyor.

    DAHA ÖNCE MESSI'Yİ TEHDİT ETMİŞLERDİ

    Daha önce Lionel Messi'yi infaz edilirken gösteren afişler hazırlayan terör örgütü DEAŞ, bu kez turnuvanın ev sahibi ülkenin başındaki ismi hedef aldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in isminin yer aldığı ve kendisinden 'kafir' diye bahsedilen Putin'e tehdit mesajı paylaşıldı.

    "BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN" MESAJI

    Stadyum görselini, üzerinde bomba patlarken gösteren ve silahlı bir teröristin olduğu afiş, Dünya Kupası'nın düzenleneceği statlara saldırı iması taşıdı, Rusya Devlet Başkanı namlunun ucunda hedef olarak gösterildi. Putin'e hitaben 'Öldürülen Müslümanların bedelini ödeyeceksin' ifadesi kullanıldı.

    ÖNCE TELEGRAM, SONRA TWITTER

    Terör örgütünün bu son posterinin ilk olarak, Telegram isimli şifreli mesajlaşma aplikasyonu üzerinde görüldüğü, ardından twitter gibi diğer sosyal medya kanallarına geçtiği belirtildi.


    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
    500

    Yorumlar (9)

    Grande:

    Öldürdüğü müslümanların hesabı derken?????? Siz misiniz müslüman???

    15
    4
    yanıtYanıtla
    GERÇEKÇi OL:

    Siz piyonları Türkiye ve Rusya bitirecek inşallah yakındır cehennem kapıları sizlere. .

    9
    3
    yanıtYanıtla
    SERDAR YILDIRIM:

    deaş zaten amerikanın kurmuş olduğu taşeron bir kartel örgüt militanlarının çoğu müslüman değil bunca zaman da deaş en çok müslümanları öldürdü en çok da müslüman ülkelere zarar verdi deaş terör örgütünün de zaten bizzat amerikan ordusundan silah yardımı aldığı belli oldu şimdide amerikan-rusya savaşında Amerika Deaşı Putine karşı koz olarak kullanıyor

    7
    2
    yanıtYanıtla
    BİLMİŞ:

    Öldürülen müslümanlardan bahsetmişler bide. . . Ulan öldüremediğiniz müslümanlar da sizden kaçtı zaten. . . Öyle kurtuldular. . . Milletin malı mülkü, karısı, kızı için adam kestiniz. . . kansız tekfurcular. . . hiçbiriniz yaşamayı hakketmiyorsunuz. . .

    6
    2
    yanıtYanıtla
    vatan:

    cok sükür milletim aydinlandi isidin ilk ciktigi gun amerikan israil köpekleri oldugunu builiyordum ama malesef halkimiz onlari musluman sanim destekledi hatta cogu musluman kardesimiz o ayagilik örgune destege gitti. gec oldu ama onada sukur tekistegim her zaman olaylara her yönden bakabilmek ve gercekleri arastirmak. .

    4
    1
    yanıtYanıtla
    tiyatrodan başka bir şey değil:

    mehmet bey

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Bordo bere:

    Adı ışid deaş Amerika İsrail diyelim biz onlara Türk ve Rus halkı sizleri bekliyor büyük savaşa az kaldı

    1
    1
    yanıtYanıtla
    NİŞANCI:

    Projeyi cizenler korku salmak adına ne varsa oynadılar bu işid militanları sanki korku filmi olan maymunlar cehennemi adlı filimden cıkmış gibiler

    2
    0
    yanıtYanıtla
    hain:

    hehehehehehhuhuhuhahahaha

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title