Haberler

Terminalde Şüpheli Çanta Paniği

Erzincan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki Bir Bankın Üzerine Bırakılan Çanta, Polise ve Vatandaşlara Heyecanlı Dakikalar Yaşattı.

Erzincan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir bankın üzerine bırakılan çanta, polise ve vatandaşlara heyecanlı dakikalar yaşattı.

Terminal binası içerisinde yolcuların oturduğu bir bankın üzerinde sahipsiz çanta olduğunu fark eden terminal görevlileri durumu polise bildirdi. Terminale gelen polis ekipleri, yazıhanelerinde çalışanları ve yolcuları binanın dışına çıkardı. Ardından terminal binasına gelen özel koruyucu elbiseli bomba imha uzmanı bankın üzerindeki çantaya ip bağlamak suretiyle uzaktan müdahalede bulundu. İple çektikten sonra yere düşen çantada inceleme yapan uzman polis, çanta içerisinde çeşitli evraklar ve kıyafetlerin olduğunu belirledi.

Terminal çalışanları ve yolculara heyecan yaşatan çanta, sahibinin tespit edilmesi için görevli polisler tarafından Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

(İS-İRT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title