Haberler

Termeli annelere anlamlı sürpriz

Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçede 100 yaşını aşan anneleri, şehit annelerini ve yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, 'Anneler Günü'nü kutladı.

Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçede 100 yaşını aşan anneleri, şehit annelerini ve yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, 'Anneler Günü'nü kutladı.

Terme Kaymakamlığı ve Terme Belediyesi işbirliği ile bu yıl anneler gününde farklı bir organizasyona imza atıldı. Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçede 100 yaşını aşan anneleri, şehit annelerini ve yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Sosyal mesafe kuralları ve tedbirlerinin unutulmadığı ziyaretlerde İçişleri Bakanlığının yürüttüğü proje kapsamında, yaşlarından dolayı "asırlık çınar" olarak nitelendirilen yaşlı anneler için Sakarya'da "Cennet Anneleri" ismiyle oluşturulan hatıra ormanında yaşayacak olan isimlerinin sertifikası Kaymakam Zadeleroğlu ve Başkan Kılıç tarafından yaşlı annelerimize takdim edildi. Kaymakam Zadeleroğlu, "Geçmişten devraldıkları tüm bilgi ve tecrübelerini bir asırdır şefkatle ve sevgiyle evlatlarına aktaran kıymetli annelerimiz bizim asırlık çınarlarımızdır. Bizler; yaşlılarını, anne ve babalarını baş tacı eden bir medeniyetin torunlarıyız. Biz de bu sebeple en kıymetlilerimizi, en özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Annelerimize Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın selamlarını ve hürmetlerini getirdik" dedi.

"Annelerimize sürpriz yaptık"

Annelere sürpriz yaptıklarını dile getiren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, "Bugün hem ilçemizin asırlık çınarlarını, hem şehit annelerimizi, hem de yeni doğum yapan annelerimizin yanındayız. Korona virüsü tedbirleri kapsamında bu yıl Anneler Günü sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldi. Ancak böyle bir günde biz de annelerimize sürpriz yapmak istedik. Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz, bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum" diye konuştu.

Kaymakam Zadeleroğlu ve Başkan Kılıç'ın annelere çeşitli hediyeler verdikleri ziyaretlerde ilçenin yeni doğan bebeklerine altın hediye edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ali Kılıç Terme Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title