Haberler

Terme'nin Ulaşım Sorunu Masaya Yatırıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Samsun Ulaşım Ana Planı kapsamında, Terme'nin ulaşım ve toplum taşıma sorunları masaya yatırıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Samsun Ulaşım Ana Planı kapsamında, Terme'nin ulaşım ve toplum taşıma sorunları masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından Terme Belediyesinde düzenlenen toplantıda, Terme'nin ulaşım sorunları masaya yatırıldı ve ileriye dönük planlamalar yapıldı.

İlçenin durak alanları, güzergahlar, araç ve diğer konularda ulaşıma dair sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Termelilerin daha rahat ve güvenli ulaşım ağına kavuşması için yapılması gerekenler görüşüldü.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, vatandaşların daha güvenli toplu taşıma ağına kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Bu alanda Samsun Büyükşehir Belediyesince başlatılan proje doğrultusunda, Terme'de yapılması gerekenleri planladıklarını anlatan Kul, "Vatandaşlarımızın en çok sıkıntı yaşadığı alanlar konusunda gerekli bilgilendirmeyi SAMULAŞ ve UKOME'ye yaptık. Yapılacak değişimlerle Terme'nin gelecekte daha modern ve daha güvenli bir toplu taşıma ağına kavuşacağını hep birlikte göreceğiz." ifadesini kullandı.

Toplantıya, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Toker, SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan, UKOME Şube Müdürü Taner Tolgay, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, Terme Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Oktay Güllükaya, Samsun Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Şube Müdürü Veysel Yılmaz ile şehir plancıları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Halil İbrahim Şenol Terme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title