Haberler

Terme'de Ek Sanayi Sitesi'nin Yapı Ruhsatı Verildi

Terme ilçesinde Ek Sanayi Sitesi'nin yapı ruhsatı, Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından kooperatif yetkililerine verildi.

Terme ilçesinde Ek Sanayi Sitesi'nin yapı ruhsatı, Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından kooperatif yetkililerine verildi.

Terme Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Kefeli ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kul'u ziyaret etti.

Yeni sanayi sitesinin yapı ruhsatını Kefeli'ye veren Kul, ilçede mega projelere hayat vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yeni Sanayi Sitesi'nin ilçedeki değişimin en önemli adımlarından biri olduğunu belirten Kul, arsalarını alarak yola koyulan tüm sanayicileri kutladı.

"Herkes için mutlu Terme" oluşturmayı hedeflediklerini, çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engelliler için projeler hayata geçirdiklerini anlatan Kul, "Görev süremiz boyunca sıkıntılar hiçbir zaman bizim için mazeret olmamıştır. Vatandaşlarımızın rahatı için görevimiz boyunca elimizden gelen gayreti gösterdik. Yeni sanayi sitesi ilçemize, sanayicilerimize ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

Kul, 2014 yılında seçildiği belediye başkanlığı görevinin 31 Mart itibarıyla sona ereceğine işaret ederek, "Bazen iyi niyetle kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük. Kırdığım, üzdüğüm hemşehrilerim varsa şahsım adına özür diliyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, inşallah sizler de edersiniz." ifadelerini kullandı.

Kefeli de her zaman Kul'u yatırımcı ve esnafın yanında gördüklerini belirterek, bundan sonraki yaşamında başarı diledi.

Yeni sanayi sitesinde her biri 240 metrekare olmak üzere 168 dükkan bulunacağını bildiren Kefeli, mevcut sanayi sitesinin hemen yan tarafında 110 bin metrekarelik arsaya kurulan ve yaklaşık 60 milyon liraya mal olacak sitenin toplam inşaat alanının ise 42 bin metrekare olacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Terme Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title