Haberler

Termal rulo ve termal etiket nedir? Termal kağıtların kullanım alanları nelerdir?

Güncelleme:

Gündelik hayatta sıklıkla karşımıza çıkan termal rulolar, her marka yazıcı, yazar kasa, pos, medikal cihazlar, benzin istasyonları, elektrik-su-doğalgaz faturalarında, bankaların ATM'lerinde kullanılmaktadır.

Gündelik hayatta sıklıkla karşımıza çıkan termal rulolar, her marka yazıcı, yazar kasa, pos, medikal cihazlar, benzin istasyonları, elektrik-su-doğalgaz faturalarında, bankaların ATM'lerinde kullanılmaktadır.

Neden termal rulo kullanmalıyız? Hızlı oluşu ve uzun ömürlü olmasıyla kullanıcılara büyük kolaylık sağlar. Özellikle devamlı stok kontrolü yapılan ve iade vb. süreçlerin sıklıkla yaşandığı gıda, giyim, perakende gibi sektörler ile otobüs firmaları, gazete bayileri ve havaalanı firmaları, termal fatura kullanmaya başladı. Termal rulolar diğer kağıtlara göre daha dayanıklıdır. Diğer faydaları ise yazılan yazıların silinmemesi, ışık, yağ ya da su ile temas sonucunda kağıdın zarar görmemesi diyebiliriz.

Tüm sektörlerde kullanılan ve çok yaygın bir kullanım alanına sahip olan termal rulolar, gündelik yaşama olan katkısından dolayı oldukça rağbet görmektedir. Örneğin, alınan ürünlerin değişim süreleri genellikle 30 iş günüdür. Bu durumdan dolayı yazıların silinmemesi ve suya dayanıklı olması gerekmektedir. Fakat kullanılan termal kağıtların kaliteli olmaması durumunda yırtılan kağıt hiçbir işe yaramaz. Bu yüzden alınacak termal ruloların kalitesine dikkat edilmelidir. Termal rulo fiyatları üreticilerin ürettikleri üründe kullandıkları malzemeye göre değişikliklik göstermektedir. Termal rulo üretimi Türkiye'de fabrikalarda gerçekleşmektedir. Türkiye'nin en çok kullanılan rulosu olan Termal Rulo 56×16 olup, uygun fiyatı ile satışa sunulmaktadır.

Türkiye'deki termal rulo ihtiyacının tamamı ithal olarak karşılanırken Nano Termal Kağıt bu alanda bir ilke imza atarak ilk ve tek yerli termal kağıt üretimini yapmaktadır. Nano Termal Kağıt, İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasında, teknolojik baskı, kesim, markalama ve ambalaj makineleri, konularında yetişmiş personeli ve deneyimi ile baskılı / baskısız her türlü rulo ihtiyacınıza çözüm sunuyor.

Termal rulo ve termal etiket nedir? Termal kağıtların kullanım alanları nelerdir?Nano Termal Kağıt

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Termal ATM Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title