Haberler

    Terim Su Serpti!

    Tecrübeli teknik adamın, UEFA'nın kısıtlamalarına rağmen planlarında değişiklik yapmaması yönetimi sevindirdi.

    NEVZAT DİNDAR

    Hedefini Avrupa'da başarı olarak belirleyen Fatih Terim yeni stratejisini belirledi. Galatasaray teknik direktörü, ayrılmak isteyen ya da iyi teklif gelen futbolcuların gidişine sıcak bakarken, gelecek bonservisle transfer yapılacak.

    UEFA'nın finansal fair play kuralları (FFP) çerçevesinde Galatasaray'a getirdiği kısıtlamalar karşısında Teknik Direktör Fatih Terim'in sergilediği tavır yönetimi memnun etti.Gelen 21. şampiyonluk sonrası tecrübeli teknik adam ilk mesajını Şampiyonlar Ligi ile alakalı vermiş ve hedefinin açık açık bu arenada başarılar olduğunun altını çizmişti. UEFA'nın açıklamasının ardından Terim, hedefini değiştirmedi. Tecrübeli teknik adamın bu ılımlı tavrı büyük takdir topladı. Terim, acı reçetenin farkında olduklarını ama planlarında değişikliğe gitmeyeceklerinin altını çizdi.
    Başarılı teknik adamın kendilerine yardım edecek bir tavır takınması sarı-kırmızılı yönetimin adeta yüreğine su serpti. UEFA'nın getirdiği kısıtlamalar çerçevesinde Galatasaray bu sezon sattığı kadar transfer yapabilecek ve Şampiyonlar Ligi için 21 kişilik liste bildirebilecek.

    Sarı-kırmızılı teknik kadro, bu çerçevede ayrılmak isteyen ya da iyi teklif gelen futbolcuların gidişine sıcak bakıyor. Bunun için Gomis, Feghouli ve Belhanda ile yolların ayrılması durumunda gelecek bonservisle transfer yapılması planlanıyor. Terim bir taraftan Şampiyonlar Ligi için kesinlikle iddialı olacak bir kadro kurmaya çalışırken diğer taraftan da her sene takımın maliyetini biraz daha aşağıya çekmek için savaş verecek.
    Galatasaray'daki 4. döneminde sarı-kırmızılı takımı 21. şampiyonluğuna ulaştıran Fatih Terim, geride kalan sezonda 24 maçta görev yaptı. Terim, Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki mücadelelerin 18'ini kazanırken, 2'sinde bir puana razı oldu, 4'ünü kaybetti.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title