Haberler

Terim: Siyaseti Kesinlikle Düşünmüyorum

Avrupa Koleji 4. Spor Şenliği'nde Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllerini Veren Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Bir Öğrencinin "Siyasete Girecekmisiniz?" Şeklindeki Sorusuna "Her Seçim Dönemi Böyle Sorular Geliyor. Ama Kesinlikle Siyasete Girmeyi Düşünmüyorum. Çünkü Ülkeme En İyi Şekilde Hizmet Ettiğimi Düşünüyorum" Diye Yanıt Verdi.

Avrupa Koleji 4. Spor Şenliği'nde dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bir öğrencinin "Siyasete girecekmisiniz?" şeklindeki sorusuna "Her seçim dönemi böyle sorular geliyor. Ama kesinlikle siyasete girmeyi düşünmüyorum. Çünkü ülkeme en iyi şekilde hizmet ettiğimi düşünüyorum" diye yanıt verdi.

Zeytinburnu'ndaki Avrupa Koleji'nde yapılan törende bir başka öğrencinin “Oynanan ligi beğeniyormusunuz” sorusuna ise “Siz beğeniyormusunuz?” diye yanıtlayan Terim aynı öğrencinin “beğenmiyorum” sözü üzerine ise “Bende beğenmiyorum” dedi. Futbolla eğitimin bir arada yürümediği için futbolcuların eğitimlerinin eksik olduğunu iddia eden bir öğrenciye ise Terik “Ben bunu yıllar önce Galatasaray’da akşam okulunu kurarak yaptım.Okul ilk mezunlarını verdi ancak bu sistem maalesef benden sonra yürümedi. Eğitim mutlaka kulüplerin içine konulması gerekir” dedi.

Törende Avrupa Koleji, Gültepe Endüstri Meslek Lisesi, Haluk Ündeğer İlköğretim Okulu, Kültür Koleji, Kent State Koleji’nin öğrencileri ödüllerini ve kupalarını aldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title