Haberler

Terim, Falcao'ya sitem etmişti! Bugün idmana çıktı

Fatih Terim, Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Falcao'nun 17-18 gündür oynamadığını hatta idmana bile çıkmadığını belirtmişti. Kolombiyalı yıldız bugün idmana çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

akif:

Hagi''nin kazandırdığı UEFA kupası''nın kaymağını yıllardır Adana şalgamı ile yeyip 81 milyonla dalga geçen adamdır Fatih Terim(NAMI DİYAR imPARATOR, ZIMPARATOR)

10
9
yanıtYanıtla
Osman karaman:

Hay asina saglik ben böyle beceriksiz bir antrenor görmedim futbolun f sini bile bilmiyor.

yanıt3
yanıt3
Cumali:

Doğru diyonuz ya la. Ya bide futbolu bileymiş türkiyede ondan başka şampiyon olan takım, kupa kaldıran takım olmazmış ya la.

yanıt1
yanıt2
ahmet:

birşeyi eksik yazmışsın lucescuyu kovdurdu gs den şam ligi şampiyonu yapacam gsarayı diye yirmi ye yakın adam aldırdı senelerce borç ödetti sonra bırakıp kaçtı inanmayan araştrsın 2000 li yılları

yanıt4
yanıt0
gsli:

büyük hata yaptılar falkao almakla

9
2
yanıtYanıtla
tarafsiz rifki:

oyle demiyordunuz alirken kardes sampiyon yapacak en az30 gol atacak diyordunuz.

yanıt4
yanıt0
can:

adam emekli olmus istanbula yerlesmis birakin tadini cikarsin

8
2
yanıtYanıtla
ahmet:

Milan Baros (2014): Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var. Fatih Terim''in maç öncesi taktik konuştuğunu hatırlamıyorum. Sadece rakibi yıkmak, parçalamak gibi şeylerden bahsederdi. Kör cinconlular bakın elin adamı zımparatorunuza ne diyor.

4
5
yanıtYanıtla
SELOCAN:

imparator, falcao yu değil. anca ayakkabılarını fırçalar.

5
2
yanıtYanıtla
fırtına:

Frank de Boer (2008): 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası''ndan dolayı bana göre başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı.

4
2
yanıtYanıtla
Mesut:

van persie fenerbahçede yatti, falcao da gs yatiyo. Emre mor icinde gs ile adi ilk gectiginde burdan yazmistim insallah gelmez diye, beni futbol bilmez cahil yapmistiniz.Yazik o kadar odenen paralara. Alin simdi imparator fatih kurtarsin sizi. Kendini gs de tek yetkili saniyo baska fikirlere kapali bu kadar dar goruslu adami hoca diye tutuyosunuz ya. Galatasarayima uzuluyorum sadece

3
2
yanıtYanıtla
Cumali:

Son maçta ki emreyi izledin mi

yanıt1
yanıt4
fenerlibahçeli34:

Hiç olmazsa Van Persie 87 maçta 36 gol atıp 7 asist yapmıştı. Falcao daha doğru dürüst sahaya çıkmadı. Belki V. Persie den de beter bir performans olacak. Asrın transferi!

yanıt2
yanıt0
fenerlibahçeli34:

CUMALİ izliyoruz magazin sayfalarında, izlemez miyiz. Helal olsun!

yanıt2
yanıt0
Ferdi:

İmparator seni seviyoruz ama takım ı iyice yaşlandırdin emeklilik yaşı gelen futbolcular aldık tabi paraya da doymuşlar sahada geziniyorlar bu kadro bu yıl en fazla 5. Olur

3
2
yanıtYanıtla
.:

FALCAO BAŞKAN , FATOŞ ŞAMPUAN

1
4
yanıtYanıtla
Cumali:

Falcao nun durumunda burnuma kötü kokular geliyor. Maç seçiyor. Madrid maçında oynamak istiyor.Andone dururken onu oynatırsanız art niyrtlisiniz sayın terim

3
0
yanıtYanıtla
mete:

Mesela; öğle yemeğine canı isteyince geç katılıyordu. AC Milan''ı temsil etmesi gereken resmi aktivitelere kravat takmadan gelebiliyor; sonra bu aktivitelerden, evinde ''biri bizi gözetliyor'' seyretmek için kimseye haber vermeden erkenden ayrılıp, Galliani''yi masasında tek başına bırakıyordu. Kendisini tesislerde John Travolta gibi garip, cafcaflı ve renkli kıyafetler giyerken görüyorduk. Pirlo.

3
0
yanıtYanıtla
Türkmen beyi.:

Berlusconi ve Ancelotti arasında karşılıklı sevgiye dayanan, oldukça sağlam bir ilişki vardı. Fakat bunun Milan''ı çalıştıran herkes için geçerli olduğunu söyleyemem, örneğin Fatih Terim. . . Fatih oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi gözüken garip bir insandı. Daha en başında Milan''da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu. PİRLO.

2
1
yanıtYanıtla
Selocana cvp:

Selocan kardeşim zımparatora, imPARATOR''a başka isim koyma gücenir kasıntının emek hırsızının adını niye değiştiriyorsun. . . .

3
0
yanıtYanıtla
malcao:

Kombine satışı loca satışı Forma satışı yetmedi mi çilek mevsimi geçti ben ne yapayım ? Aylarca peşimden koştunuz taraftarı bir araya getirdim benden bu kadar emekli oldum bana bulaşmayın.

3
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

yarın parasını alır gider yurtdışından gelen hemen hemen tüm oyuncularda görülen bir durum

3
0
yanıtYanıtla
GS.Lİ:

BU TİP GİZLİ SAKATLIKLARLA ULKEMİZE KAKALANAN OYUNCULARI UCAKLA GETİRİRSEK OYNATAMAZSINIZ, ALLAHTAN TAKIMIN BAŞINDA FATİH TERİM VAR, BAŞKA TAKIMDA OLSA ASLA SAHAYA BİLE ÇIKMAZ ARTİSLER, ARTIK BU YABANCI HASTALIĞINI VE HAYRANLIĞINA SON VERMEMİZ LAZIM, AVRUPADA DA YÜRÜYECEKSEK GEÇ OLSUN 1O YIL SONRADA OLSA TÜRK OYUCULAR YETİŞTİRİP ÖYLE GİDELİM, ARTIK BU MİADI DOLMUŞ YABANCI HAYRANLIKLARINI BIRAKALIM.

2
1
yanıtYanıtla
kebapçı selo:

Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki; hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarşılık bir hal alırdı. Tam bir kaos.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title