Haberler

Tepkiler Çark Ettirdi

Önder İhl Mezunları Derneği Eski Başkanı İbrahim Solmaz, Açıklamasındaki 'Fuhuş' İfadesini Kullanmadığını İddia Etti.

Önder İHL Mezunları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, açıklamasındaki ‘fuhuş’ ifadesini kullanmadığını iddia etti.

FUHUŞ İFADESİNİ KULLANMADIĞINI İDDİA ETTİ

Önder İmam Hatip Mensupları Mezunları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, derneğin resmi internet sitesi ‘onder.org.tr’de yer alan, Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği ‘Pilav Günü’nde ‘Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok’ açıklamasındaki ‘fuhuş’ ifadesini kullanmadığını iddia etti.

İbrahim Solmaz, imam hatip liseleri dışındaki okulları fuhuş yuvası olarak görmediğini de belirterek, “Bu mümkün mü?

İHL Mezunları derneği sitesinde yer alan konuşma metni şöyle;

İbrahim Solmaz ise yapmış oldugu konusmada; "Diger okullarda uyusturucu kullanimi ve ahlâki çöküş maalesef hızlı bir şekilde artmaktadır, IHL'lerde ise kötü alışkanlıklar yok denecek seviyededir. Bunun nedeni IHL'lerde verilen din eğitimidir. Bu eğitim öğrencilerin kötü alışkanlıklara kapılmasını nisbeten de olsa engellemektedir. Bu bakımdan IHL'lerinde verilen dini eğitimin diğer liselerde de seçmeli ders dahi olsa verilmesini halkımız istemektedir IHL’ler milletin gerçek yüzünü yansıtıyor ve millet tüm okulların IHL düzeyinde olmasını istiyor. Bugün IHL'ye çocuğunu gönderen de, orada okuyan gençler de birer kahramandır" dedi.

Benim hiçbir okulu karalama niyetim olamaz” dedi. Solmaz, ifadelerinin ‘onder.org.tr’ adlı internet sitesinde yer aldığının hatırlatılması üzerine, “Benim öyle bir ifadem olmadı. Siteyi hazırlayan arkadaşlar onu nasıl verdiler bilemiyorum. O sözler bana ait değil. Benim öyle bir tespitim olamaz, bu tespitin görevi hükümet kuvvetlerinindir” dedi. İbrahim Solmaz, liselerde fuhuş olduğunu değil, şiddet olduğunu vurgulamak istediğini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title