Haberler

Tepki de Sınırlar Aşıldı!

Bodrum Konserinde Alkışlamayan Seyircilere, "Abi Diyarbakır'dan mı Geldiniz Hepiniz? Dağdan mı? Nereden Geldiniz Anlamadım Yani. Moron Moron Bakıyorsunuz Abi" Sözleriyle Tepki Çeken Manken Şarkıcı Demet Akalın'a, Diyarbakırspor Taraftar Birliği'nden de Tepki Geldi.

BODRUM KONSERİNDE ALKIŞLAMAYAN SEYİRCİLERE, "ABİ DİYARBAKIR'DAN MI GELDİNİZ HEPİNİZ? DAĞDAN MI? NEREDEN GELDİNİZ ANLAMADIM YANİ. MORON MORON BAKIYORSUNUZ ABİ" SÖZLERİYLE TEPKİ ÇEKEN MANKEN ŞARKICI DEMET AKALIN'A, DİYARBAKIRSPOR TARAFTAR BİRLİĞİ'NDEN DE TEPKİ GELDİ.

Diyarbakırspor'un internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır'a uzanan eller kırılır! Bunun bilincinde olmayarak kendini sanatçı zanneden Demet Akalın, Diyarbakır adını ağzına alarak büyük bir gaf işlemiştir" denildi.

TEHDİT GİBİ TEPKİ

Akalın'ın yüzünde kuru kafalı korsan bayrağı işareti olan bir fotoğrafının kullanıldığı açıklamada, "Diyarbakır halkı daha önce de yapılan bu iğrenç saldırılara karşı cevabını en iyi şekilde vermiştir. Unutma sen de bu yaptığın terbiyesizliğin karşılığını göreceksin. Bu toprağın tek bir parçasına seni kurban ederler" sözleri dikkat çekti.

Dün düzenlediği basın toplantısında ne kadar üzgün olduğu her halinden anlaşılan Akalın'a gelen bu tepki aslında tepki göstermeyi bilmediğimizin de bir göstergesi. Söylediği söz için her ne kadar sadece espriydi dese de Akalın, çok pişman olduğunu hatta kendini affettirmek için elinden geleni yapacağını, önümüzdeki sene yaptırmayı planladığı okulun yerini Diyerbakır olarak değiştirebileceğini söylemişti. Bu şekilde yapılan tepkiler halkı ünlü sanatçıya karşı kışkırtmaktan öte gitmez. O yüzden herkes ne düşündüğünü söylemekte özgür olsa da sınırın aşılması hiç kimseye bir fayda sağlamaz.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title